Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976037360490 Márka: AVATTO

WiFi Okos Világításkapcsoló Avatto N-TS10-B1 1 út TUYA (fekete)


Cikkszám: N-TS10-B1 | EAN/Vonalkód: 6976037360490 | Márka: AVATTO

WiFi Okos Világításkapcsoló Avatto N-TS10-B1 1 út TUYA (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

11200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Avatto N-TS10-B1 érintőkapcsoló minden otthonban, irodában vagy szállodában hasznos lesz. Lehetővé teszi a fény kényelmes be- és kikapcsolását, valamint távolról is vezérelheted a TUYA / Smart Life alkalmazással. A készülék kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Assistant rendszerekkel is, így hangutasításokkal is vezérelheted. A termék Wi-Fi kapcsolaton keresztül működik, és 1 gombbal van ellátva. Telepítése nagyon egyszerű, és modern, stílusos kialakítással rendelkezik.

Fény vezérlése távolról
Úgy érzed, hogy elfelejtetted lekapcsolni a lámpát, mielőtt elhagytad a házat? Semmi gond - most már okostelefonoddal is megteheted! Az Avatto kapcsoló kompatibilis a TUYA / Smart Life alkalmazással, amely lehetővé teszi többek között a fények távoli be- és kikapcsolását bárhonnan. Csak vegyél elő a telefonodat! Ha szeretnéd, oszd meg eszközeidet a család többi tagjával, hogy ők is távolról vezérelhessék őket.

További lehetőségek
Az alkalmazással ütemtervet is létrehozhatsz a specifikus eszközök működéséhez. Állítsd be, hogy a világítás automatikusan bekapcsoljon reggel, amikor felkelsz, és kikapcsoljon este, amikor lefekszel! Időzítőket is használhatsz, és csoportosíthatod a kiválasztott eszközöket. Lehetőség van arra is, hogy a kapcsolókat más eszközökkel, például szenzorokkal párosítsd, hogy okos jeleneteket hozz létre. Tedd, hogy a fények automatikusan kapcsoljanak be, amint belépsz a házba!

Kompatibilitás hangasszisztensekkel
Fekszel egy kényelmes ágyban, nem találod a telefonodat, és le szeretnéd kapcsolni a lámpát? Vagy éppen főzöl valamit, és szükséged lenne egy kis extra világításra, de a kezeid elfoglaltak? Az Avatto kapcsoló ezekben és sok más helyzetben is bizonyítja hasznosságát! A készülék kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa asszisztensekkel. Így hanggal is vezérelheted - egy egyszerű parancs elegendő a fény be- vagy kikapcsolásához!

Magas minőségű kialakítás
Az Avatto kapcsoló fantasztikusan kiegészíti bármilyen helyiség dekorációját - stílusos, minimalista dizájnnal rendelkezik. Edzett üveg panellel van ellátva, ami karcálló és könnyen tisztítható - egyszerűen töröld le a port róla. A készülék nagyon egyszerűen telepíthető és beállítható. A kapcsoló gyenge háttérvilágítással is rendelkezik, amely megkönnyíti a megtalálását a sötétben. Ha szeretnéd, kikapcsolhatod, hogy ne zavarja az alvásodat.

Márka
Avatto

Modell
N-TS10-B1

Szín
Fekete

Gombok száma
1

Frekvencia
2.412-2.484 GHz

Vezeték nélküli szabvány
IEEE 802.11 b/g/n

Névleges teljesítmény
800 W / csatorna

Névleges áram
10 A

Bemeneti feszültség
AC 85-265 V, 50/60 Hz

Kimeneti feszültség
AC 85-265 V, 50/60 Hz

Energiafogyasztás
≤ 0,45 W

Anyag
ABS

Panel anyag
Edzett üveg

Méretek
Külső: 80 x 80 x (10,2+32) mm;
Belső: 50 x 50 x (10,2+32) mm;

Támogatott rendszerek
iOS 8.0, Android 4.0 és magasabb

Alkalmazás
TUYA / Smart Life

Kompatibilitás
Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice, SmartThings

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett