Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976037360476 Márka: AVATTO

WiFi Avatto N-TS10-W2 2-utas Okos Kapcsoló TUYA (fehér)


Cikkszám: N-TS10-W2 | EAN/Vonalkód: 6976037360476 | Márka: AVATTO

WiFi Avatto N-TS10-W2 2-utas Okos Kapcsoló TUYA (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A WiFi Avatto N-TS10-W2 érintőkapcsoló minden otthonban, irodában vagy hotelben hasznos lehet. Lehetővé teszi a fény kényelmes be- és kikapcsolását, valamint távolról is vezérelhető a TUYA / Smart Life alkalmazással. A készülék kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Assistant szolgáltatásokkal is, így hangutasításokkal is irányítható. A termék Wi-Fi-n keresztül csatlakozik és 2 gombbal van ellátva. Nagyon egyszerűen telepíthető és modern, stílusos kialakítással rendelkezik.

Távoli fényvezérlés
Úgy érzed, elfelejtetted lekapcsolni a lámpát, mielőtt elindultál otthonról? Semmi gond - mostantól ezt okostelefonod segítségével is megteheted! Az Avatto kapcsoló kompatibilis a TUYA / Smart Life alkalmazással, amely lehetővé teszi a fények távoli be- és kikapcsolását bárhonnan. Csak nyúlj a telefonod után! Ha szeretnéd, megoszthatod a készülékeket a család többi tagjával, így ők is távolról vezérelhetik azokat.

További lehetőségek
Az alkalmazás lehetőséget ad időzítések és működési ütemtervek létrehozására is. Állítsd be, hogy a lámpák automatikusan kapcsoljanak be reggel, amikor felébredsz, és kapcsoljanak ki éjszaka, amikor lefekszel! Használhatsz időzítőket és közösen vezérelheted a kiválasztott készülékeket csoportokban. Az is lehetséges, hogy kapcsolókat párosíts más eszközökkel, például érzékelőkkel, hogy létrehozz okos jeleneteket. Például a fény automatikusan kapcsoljon be, amint belépsz a házba!

Hangasszisztens kompatibilitás
Kényelmes ágyban fekszel, nincs kéznél a telefonod, és le akarod kapcsolni a lámpát? Vagy épp főzöl valamit és szükséged van extra világításra, de tele van a kezed? Az Avatto kapcsoló ilyen és sok más helyzetben is megállja a helyét! A készülék kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa szolgáltatásokkal. Így hangoddal irányíthatod - egy egyszerű parancs elegendő a fény be- vagy kikapcsolásához!

Magas minőségű kialakítás
Az Avatto kapcsoló fantasztikusan kiegészíti bármely helyiség dekorációját - stílusos, minimalista designnal rendelkezik. Üvegpanelje karcálló és könnyen tisztítható - egyszerűen töröld le a port. A készülék nagyon egyszerűen telepíthető és beállítható. A kapcsoló enyhe háttérvilágítással is rendelkezik, így könnyen megtalálható a sötétben. Ha zavar az alvásodban, le is kapcsolhatod.

Márka: Avatto

Modell: N-TS10-W2

Szín: Fehér

Gombok száma: 2

Frekvencia: 2.412-2.484 GHz

Vezeték nélküli szabvány: IEEE 802.11 b/g/n

Névleges teljesítmény: 800 W / csatorna

Névleges áramerősség: 10 A

Bemeneti feszültség: AC 85-265 V, 50/60 Hz

Kimeneti feszültség: AC 85-265 V, 50/60 Hz

Energiafogyasztás: ≤ 0,45 W

Anyag: ABS

Panel anyaga: Edzett üveg

Méret: Külső: 80 x 80 x (10.2+32) mm;
Belső: 50 x 50 x (10.2+32) mm;

Támogatott rendszerek: iOS 8.0, Android 4.0 vagy újabb

Alkalmazás: TUYA / Smart Life

Kompatibilitás: Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice, SmartThings

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett