Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809365409259 Márka: Whitestone

Whitestone DG csere edzett üvegfólia Samsung Galaxy S24 Ultra


Cikkszám: 24740-0 | EAN/Vonalkód: 8809365409259 | Márka: Whitestone

Whitestone DG csere edzett üvegfólia Samsung Galaxy S24 Ultra


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Javítókészlet. Az UV lámpa szükséges a telepítési folyamat végrehajtásához. Olyan tökéletes megoldást keresel, amely megvédi a hajlított kijelzőt anélkül, hogy rontaná a képernyő minőségét vagy az érintési érzékenységet? Ha igen, akkor a koreai Whitestone minden követelménynek megfelel. A gyártó 20 éves tapasztalattal rendelkezik az üvegfeldolgozás terén, ami lehetővé tette és eredményezte a hajlított kijelzők védelmére szolgáló innovációk bevezetését. Ez az ultra könnyű és rendkívül ellenálló edzett üveg a Whitestone-tól egy zseniális telepítési módszert alkalmaz, amely ragasztó felvitelét és annak UV-fénnyel való keményítését foglalja magában. A Dome Glass felületi keménysége (ellenállási szintje) 9H, így rendkívül karcálló még éles tárgyakkal (kések, kulcsok) való érintkezés esetén is. Emellett egy speciális oleofób bevonattal van ellátva, amely csökkenti az ujjlenyomatok és más szennyeződések mennyiségét. A Dome Glass kétségtelenül a piacon elérhető legjobb kijelzővédelmi termék, teljesen átlátszó és rendkívül érzékeny az érintésre. Nézd meg, hogyan kell telepíteni: https://youtu.be/Ct6ND8pLWC8 Nem javasoljuk a 3D üveg használatát bármilyen ház nélkül.
A Dome Glass Case Friendly a piacon elérhető legtöbb házzal kompatibilis.
Az összeszerelést a lehető legegyszerűbbé tettük, de ne felejtse el elolvasni az utasításokat és megnézni az oktatóvideót a telepítés előtt, és kövesse a gyártó által meghatározott lépéseket, csak így érhet el 100%-os elégedettséget.
Az üveg nincs hatással a kijelzőre a leszerelés után.
A magasabb ár, mint a többi üvegünknél, a hatalmas technológiai előnyt tükrözi fölöttük. Ez nem az üveg magasabb ellenálló képessége miatt van, így az üveg repedhet/összetörhet, mint bármely más üveg esés vagy nyomás hatására, miközben védi a kijelzőt. TERMÉK JELLEMZŐK:
- 100% Eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Edzett üveg, 0,3 mm vastag
- Ellenállás 9H-ig
- Nem befolyásolja az érintési érzékenységet
- Nano bevonattal, amely ellenáll a zsíroknak és ujjlenyomatoknak
- 2.5D profilozott élek
- Méretek: 160x78mm KÉSZLET TARTALMA:
1 x Whitestone DomeGlass
1 x Telepítő eszközök (UV lámpa nélkül)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett