Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769361258 Márka: Hurtel

Visszapillantóra helyezhető telefontartó - fekete


Cikkszám: WK22Y7S | EAN/Vonalkód: 5907769361258 | Márka: Hurtel

Visszapillantóra helyezhető telefontartó - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Telefon tartó, amely az autó visszapillantójára szerelhető - fekete. Szeretnéd biztonságosan használni telefonodat vezetés közben? Egy visszapillantó tükörre szerelhető telefontartó a tökéletes megoldás. Ez az innovatív termék lehetővé teszi a navigáció használatát anélkül, hogy le kellene venned a szemed az útról, ami jelentősen növeli a vezetés biztonságát. Az állítható hosszúság és a stabil tartó biztosítja, hogy a telefon mindig a helyén maradjon, még egyenetlen utakon is. Ezenfelül a 360°-os forgatási lehetőség lehetővé teszi, hogy a képernyőt az optimális szögbe állítsd, és az automatikus, erős rögzítő biztosítja, hogy a telefon ne essen ki. Kiváló minőségű ABS anyagból készült, így a tartó ellenáll a magas hőmérsékletnek.

Specifikációk:
- Modell: autós telefontartó
- Telepítés helye: az autó visszapillantó tükre
- Kompatibilitás: 4.7-7 hüvelykes okostelefonok
- Kiegészítő tulajdonságok: 360°-os forgatás
- Anyag: ABS
- Szín: fekete

A visszapillantó tükörre szerelhető telefontartó legfontosabb előnyei:
- Egyszerűbbé teszi a navigáció használatát vezetés közben. A visszapillantóra szerelt telepítés lehetővé teszi a biztonságos navigáció használatát anélkül, hogy le kellene venned a szemed az útról. Könnyen állítható különböző méretű visszapillantó tükrökhöz.
- Optimális nézőszöget biztosít. A 360°-os forgatás lehetővé teszi, hogy a telefont tökéletes szögben állítsd be. Lehetővé teszi az okostelefon tájkép és portré orientációban történő használatát.
- Stabilitást és rázkódásmentességet garantál. Az állítható hosszúság és az automatikus rögzítés biztosítja a telefon erős tartását.
- Könnyű fel- és leszerelés. Az automatikus, erős rögzítő és a kioldógomb lehetővé teszi a gyors telepítést és eltávolítást. 4.7 és 7 hüvelyk közötti telefonokhoz illeszkedik.
- Hőálló és nem deformálódik. Kiváló minőségű ABS anyagból készült, lekerekített kialakítással. Szilárd szerkezete hosszú élettartamot biztosít.

Telepítés a visszapillantó tükörre: A visszapillantó tükrön történő telepítés jelentősen növeli a vezetés biztonságát. Mivel a telefon szemmagasságban van, nem kell levenned a szemed az útról. Az állítható tartó különböző méretű tükrökhöz alkalmazkodik, ami rendkívül sokoldalúvá teszi.

Állítsd be az optimális nézőszöget: A tartó 360°-os forgatási képessége hatalmas előny. Ennek köszönhetően a telefont tökéletes szögben állíthatod be, függetlenül attól, hogy navigációhoz, videónézéshez vagy élő közvetítéshez használod-e. A tartó lehetővé teszi a telefon tájkép és portré helyzetben történő használatát, ami növeli a sokoldalúságát és a kényelmét.

Stabilitás és rázkódásmentesség: A tartó állítható hosszúsága és automatikus rögzítése biztosítja, hogy a telefon helyén maradjon, még egyenetlen utakon is. A tartó kialakítása stabil és rázkódásmentes, így nem kell aggódnod a készülék biztonsága miatt.

Gyors fel- és leszerelés: Az automatikus rögzítő és kioldógomb teszik a telefon telepítését és eltávolítását rendkívül egyszerűvé és gyorssá. 4.7 és 7 hüvelyk közötti telefonokhoz illeszkedik, így nagyon univerzális megoldás. Ez lehetővé teszi az egyszerű eszközcserét anélkül, hogy új tartót kellene vásárolnod.

Kiváló minőségű anyagokból készült: Kiváló minőségű ABS anyagból készült, a telefontartó ellenáll a magas hőmérsékletnek és nem deformálódik. Lekerekített kialakítása eleganciát és modern megjelenést kölcsönöz, szilárd szerkezete pedig hosszú élettartamot biztosít. Ez egy megbízható megoldás minden sofőr számára.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett