Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6921002640701 Márka: Mcdodo

Vezetékes fülhallgatók Mcdodo HP-4070, USB-C (fekete)


Cikkszám: HP-4070 | EAN/Vonalkód: 6921002640701 | Márka: Mcdodo

Vezetékes fülhallgatók Mcdodo HP-4070, USB-C (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Mcdodo HP-4080 fülbe helyezhető, vezetékes fülhallgató USB-C csatlakozóval rendelkezik és fekete színben elérhető. A Mcdodo HP-4080 fülhallgatók vezetékes audió eszközök, amelyek tiszta és erőteljes hangzást kínálnak modern dizájn és kényelem mellett. A dinamikus membránok és a 20-tól 20000 Hz-ig terjedő frekvenciaátvitel révén mind alacsony, mind magas hangok esetén kiváló hangminőséget biztosítanak. A 96 dB érzékenység és a 32Ω impedancia optimális hangerőt és tisztaságot garantál, így tökéletesek mindennapi zenehallgatáshoz, podcastokhoz vagy telefonhívásokhoz.

Elegancia és tartósság
Az HP-4080 fülhallgatók elegáns alumínium kivitelűek, ami nem csak modern megjelenést kölcsönöz nekik, hanem fokozott tartósságot is biztosít. Az aranyozott érintkezők ellenállnak a kopásnak és oxidációnak, ami hosszú távú és stabil kapcsolatot biztosít. Ezen felül a fonott nylonnal erősített kábel esztétikus, de hajlításnak és sérülésnek is ellenáll, jelentősen meghosszabbítva a fülhallgató élettartamát.

Funkcionalitás a kezed ügyében
Az integrált irányított mikrofon és a beépített távirányító lehetővé teszi a hangerő beállítását, a hívások fogadását és befejezését, valamint a zenelejátszás vezérlését anélkül, hogy a készüléket el kellene érni. Ez rendkívül praktikussá teszi a fülhallgató használatát, akár fizikai tevékenység közben, akár csendes otthoni környezetben.

Kompatibilitás és egyszerű használat
A fülhallgatók kompatibilisek az USB-C csatlakozóval rendelkező eszközökkel, így ideális választást jelentenek iPhone és más Apple eszközök felhasználói számára. A Plug & Play szabványnak köszönhetően azonnal csatlakoztathatók a készülékhez, és magas minőségű hangzást élvezhet azonnal.

Gyártó: McDodo

Gyártói kód: HP-4080

Hossz: 120 cm

Tömeg: 16 g

Szín: fekete

Típus: Fülbe helyezhető

Membrán típusa: Dinamikus

Csatlakozó: USB-C

Frekvencia átvitel: 20 - 20000 Hz

Érzékenység: 96 dB

Impedancia: 32Ω

Mikrofon: Igen

Hangerőszabályzó: Igen

Kivitel: Alumínium, aranyozott érintkezők, nylon

Kompatibilitás: USB-C csatlakozóval rendelkező eszközök

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett