Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6921002635004 Márka: Mcdodo

Vezetékes fülhallgatók Mcdodo HP-3500 (fekete)


Cikkszám: HP-3500 | EAN/Vonalkód: 6921002635004 | Márka: Mcdodo

Vezetékes fülhallgatók Mcdodo HP-3500 (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Vezetékes fülhallgatók Mcdodo HP-3500 (fekete)

Hagyd, hogy kedvenc dalaid megszínesítsék mindennapjaidat. A Mcdodo HP-3500 fülbe helyezhető fülhallgatók kiváló hangminőséget nyújtanak 10 mm-es hangszóróik révén, és rendkívül kényelmesek. Beépített, in-line távirányítóval rendelkeznek az egyszerű vezérlés érdekében, és a beépített mikrofon lehetővé teszi a zökkenőmentes telefonhívásokat. Ezek a fülhallgatók stílusos, vinyl lemezek által ihletett dizájnjukkal és széleskörű kompatibilitásukkal tűnnek ki. A 3.5 mm-es csatlakozó biztosítja a zökkenőmentes kapcsolódást okostelefonodhoz, laptopodhoz és egyéb eszközeidhez.

Magas Szintű Hangminőség
Fedezd fel kedvenc dalaid még jobb minőségben. Ezek a fülhallgatók 10 mm-es hangszórókkal és fejlett chippel vannak felszerelve, melyek gazdag sztereó hangzást, tiszta hangot és tökéletes harmóniát nyújtanak. A erőteljes basszusok, tiszta középhangok, és fülnek kellemes magas hangok lehetővé teszik, hogy újra felfedezd a zene varázsát!

Beépített Mikrofon
Ezek a fülhallgatók lehetővé teszik a telefonhívások lebonyolítását vagy a más játékosokkal való kommunikációt online játékok közben. Magas minőségű mikrofonnal rendelkeznek, amely pontosan rögzíti hangodat, biztosítva, hogy beszélgetéseid tisztán és érthetően hallhatók legyenek szinte bármilyen helyzetben, köszönhetően az advanced MEMS technológiának.

Átgondolt Dizájn
Hallgasd zenéidet hosszabb ideig kellemetlenség nélkül. Ezek a fülhallgatók nagyon kényelmesek és nem okoznak kellemetlen nyomást. Emellett biztosítják a külső hangok zajszigetelését. A rézkábel biztosítja a stabil jelátvitelt, garantálva a tiszta hangzást, míg a tartós kábel ellenáll a hajlításnak, húzásnak és sérülésnek. A beépített távirányító segítségével könnyen vezérelheted a fülhallgatókat, például a hangerő beállítását, a lejátszás szüneteltetését vagy a dalok átléptetését is lehetővé teszi.

Márka: Mcdodo

Modell: HP-3500

Szín: Fekete

Csatlakozó: 3.5mm DC

Hangszóró: 10mm

Impedancia: 32 ±15%

Súly: 16 g

Fülhallgató mérete: S / M / L

Anyag: Alumínium ötvözet + Nylon

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett