Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6971952430884 Márka: VIPFAN

Vezetékes fülhallgató VFAN M09 (fehér)


Cikkszám: EP-M9 | EAN/Vonalkód: 6971952430884 | Márka: VIPFAN

Vezetékes fülhallgató VFAN M09 (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Vipfan M09 vezetékes fülbe helyezhető fülhallgatók (fehér)

Hallgassa kedvenc dalait bárhol is van! A Vipfan M09 kiváló minőségű 12 mm-es hangszórókkal van ellátva, amelyek kristálytiszta, természetes hangzást biztosítanak. A beépített mikrofon kényelmessé teszi a telefonhívások kezelését, az integrált távirányító pedig egyszerűvé teszi a termék használatát. Mindemellett a fülhallgatók hihetetlenül könnyűek és kényelmesek, valamint tartósak.

Fedezze fel kedvenc dalait újra
Újra felfedezheti kedvenc dalait! A fülhallgatók 12 mm-es hangszórókkal vannak felszerelve, amelyek természetes hangzást és gazdag részleteket nyújtanak. Próbálja ki a Vipfan M09-et!

Átgondolt kialakítás
Használja az M09-et, ameddig csak szüksége van rá, anélkül, hogy kényelmetlen lenne! A fülhallgatók kialakítása tökéletesen illeszkedik a fülébe, nem okoz fájdalmat és nem esik ki a füléből.

Integrált távirányító
A fülhallgató használata rendkívül egyszerű és kényelmes, köszönhetően az integrált távirányítónak. Segítségével beállíthatja a hangerőt, megváltoztathatja a lejátszott dalt vagy fogadhat egy hívást. A legfontosabb funkciók mindig kéznél!

Problémamentes telefonhívások
Mostantól gond nélkül beszélgethet telefonon még zajos környezetben is. A Vipfan M09 fülhallgatók modern mikrofonnal vannak felszerelve, amely pontosan rögzíti a hangját. A felesleges zajok nem állnak többé az útjába! Vásárol a bevásárlóközpontban és valaki hívja? Beszélgetni szeretne telefonon egy zsúfolt buszon? Semmi gond! Biztos lehet benne, hogy a hívója tökéletesen hallani fogja.

Márka: Vipfan

Modell: M09

Anyag: TPE

Hangsugárzó átmérő: 12 mm

Szín: Fehér

Csatlakozó: Lightning

Kábel hossza: 1,1 m

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett