Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975907030228 Márka: INSE

Vezetékes álló porszívó INSE I5 (piros)


Cikkszám: 190201R | EAN/Vonalkód: 6975907030228 | Márka: INSE

Vezetékes álló porszívó INSE I5 (piros)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

31300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

INSE I5 vezetékes álló porszívó (piros).
Tartsa tisztán a felületeket az INSE I5-tel. Az álló porszívó 600 wattos teljesítménnyel és 18,000 Pa szívóerővel rendelkezik, így hatékonyan kezeli mindenféle szennyeződést. Az alaptartozékként mellékelt kefék könnyedén tisztítanak különböző típusú felületeket, és az 1 literes portartály csökkenti az ürítési gyakoriságot. Emellett az 5 lépcsős szűrőrendszer hatékonyan különíti el a port a levegőtől, és a készülék könnyű kialakítása lehetővé teszi a függönyök, magas polcok stb. kényelmes porszívózását.

Semmilyen szennyeződés nem kerülheti el a figyelmét
Por, haj, morzsa - az INSE I5 hatékonyan eltávolít mindenfajta szennyeződést. 600 W-os teljesítményt és 18000 Pa szívóerőt használ. Mi több, beépített kefenélküli motorral rendelkezik, mely 16000 fordulat/perc sebességgel működik. Így biztos lehet benne, hogy alaposan eltávolítja a szennyeződéseket, tiszta felületet hagyva maga után.

Univerzális kefe
Az INSE I5 porszívó széles kefével van felszerelve, amellyel különböző felületeket tisztíthat. Jól működik rövid szálú szőnyegeken, fa padlókon, csempén stb. Mi több, a dedikált kapcsoló segítségével beállíthatja a kefe szálainak magasságát, szükségeinek megfelelően. Ez a megoldás megakadályozza az érzékeny felületek karcolását is.

További tartozékok mellékelve
Porszívózzon bármilyen felületet zökkenőmentesen. A készlet több tartozékot is tartalmaz, amelyeket a tisztítandó területnek megfelelően használhat. A résszívó kefe megkönnyíti a nehezen elérhető felületek, például a szélek vagy a bútorok közötti szűk rések porszívózását. A 2 az 1-ben kefe hatékonyan, de kíméletesen távolítja el a szennyeződést a kanapéról, függönyökről, íróasztalról, légbeömlőkből stb.

Az ön igényeire szabva
Az INSE I5 porszívót nemcsak a hatékony működésre, hanem a kényelemre is tervezték. A könnyű kialakítás (kb. 3 kg) lehetővé teszi a magasabb felületek tisztítását anélkül, hogy elfáradna, és a kivehető cső lehetővé teszi, hogy 48-78 cm között állítsa be a hosszát. Ez lehetővé teszi mindenki számára, hogy saját igényeihez igazítsa. Ezenkívül a kb. 6 m hosszú kábel nem korlátozza mozgását, és a mellékelt tartó könnyíti meg a kefék tárolását.

Könnyen tisztán tartható
Az I5 karbantartása nem okoz problémát. Olyan alkatrészeket, mint a szűrők és a portartály, folyóvíz alatt öblítheti. Ne feledje, hogy ha rendszeresen tisztítja az alkatrészeket, meghosszabbítja a termék élettartamát és növeli annak hatékonyságát.

A készlet tartalma
- porszívó
- tisztítós fej
- 2 az 1-ben kefe
- tartozéktartó
- résszívó kefe
- használati útmutató
- gyorsindítási útmutató

Modell: INSE I5 PIROS
Szívóerő: 18,000 Pa
Teljesítmény: 600 W
Szívási szintek: 3
Porzsák kapacitás: 1 l
Kábel hossza: kb. 6 m
Zajszint: 70 dB
Súly: 3 kg
Tartozékok: Tisztítós fej, 2 az 1-ben kefe, tartozéktartó, résszívó kefe, használati útmutató, gyorsindítási útmutató

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett