Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6974363711641 Márka: iPega

Vezeték nélküli Gaming Kontroller iPega PG-P4019A touchpad PS4 (sárga)


Cikkszám: 4019A | EAN/Vonalkód: 6974363711641 | Márka: iPega

Vezeték nélküli Gaming Kontroller iPega PG-P4019A touchpad PS4 (sárga)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPega PG-P4019A vezeték nélküli kontroller / GamePad PS4 touchpad (sárga).
Merülj el a játékok világában a PG-P4019A-val. Az iPega vezeték nélküli kontroller két vibrációs motorral és egy 6-tengelyes giroszkóppal rendelkezik a még nagyobb izgalom érdekében. Emellett beépített hangszóróval, 3,5 mm-es porttal és érintőpaddal van felszerelve a kényelmesebb használat érdekében. A LED háttérvilágítás pedig igazi játékos hangulatot kölcsönöz a készüléknek.

Nagyobb beleélés
Az iPega GamePad két motorral rendelkezik, amelyek az eseményekre enyhe rezgésekkel és hanggal reagálnak. Ezenkívül a 6-tengelyes giroszkóp nagyobb pontosságot és precízebb irányérzékelést biztosít. Így könnyedén veheted a kanyarokat és elkerülheted az ellenség támadásait.

Beépített érintőpad
A még nagyobb kényelem érdekében a kontroller érintőpaddal van ellátva. Ez különösen lövöldözős játékoknál hasznos. Így még nagyobb pontosságot és gördülékenységet tapasztalhatsz játék közben.

Átgondolt kialakítás
A PG-P4019A beépített hangszóróval és 3,5 mm-es audio porttal is rendelkezik, így csatlakoztathatsz hozzá fülhallgatót. Emellett a színes LED háttérvilágítás játékos hangulatot áraszt, és egy speciális jelzőfény mutatja az akkumulátor szintjét. Az ergonómikus kialakítás és a TPU műanyagból készült fogantyúk pedig páratlan kényelmet biztosítanak használat közben.

Tartós akkumulátor
Ne félj a hirtelen lemerülő kontrollertől. A Game Pad egy 600 mAh akkumulátorral rendelkezik, ami körülbelül 8-10 óra működést biztosít. Sőt, készenléti módban akár 30 napig is marad. Az eszköz energiájának feltöltéséhez csatlakoztasd a PG-P4019A-t egy USB-C kábellel (tartozék) a tápegységhez. Kb. 3 óra töltés után az eszköz újra munkára kész.

Tartozékok:
-kontroller
-USB-C kábel
-használati útmutató

Gyártó: iPega
Modell: PG-P4019A
Szín: sárga
Kapcsolat: Bluetooth
Bluetooth verzió: 5.0
Bluetooth hatótáv: 8 m
Akkumulátor kapacitás: 600 mAh
Működési áram:

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett