Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975606873263 Márka: Tronsmart

Vezeték nélküli fülhallgató TWS Tronsmart Sounfii R4 (fehér)


Cikkszám: R4 white | EAN/Vonalkód: 6975606873263 | Márka: Tronsmart

Vezeték nélküli fülhallgató TWS Tronsmart Sounfii R4 (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

TWS Tronsmart Sounfii R4 fülhallgató (fehér)
Fedezd fel kedvenc dalaid még jobb minőségben. A Tronsmart Sounfii R4 fülhallgatók 12 mm-es meghajtókkal vannak felszerelve, így lenyűgözően részletgazdag hangzást biztosítanak. Hosszú üzemidejükről (akár 7 óráig) és ergonomikus kialakításukról is híresek. Ezen felül a Bluetooth 5.3 garantálja a megbízható átvitel és a gyors, zökkenőmentes párosítást.

Fantasztikus hangzás
Tapasztald meg, mennyire jól hangozhatnak kedvenc dalaid. A Tronsmart Sounfii R4 fülhallgatók 12 mm-es meghajtókkal rendelkeznek, amelyek titánium-kompozit membránokkal vannak ellátva. Ennek eredményeként fantasztikus hangminőséget biztosítanak, fülbarát magas hangokkal és mély, erőteljes basszussal. Fedezd fel a dalok új részleteit, és érezd magad egy koncerten a saját szobádban!

Tökéletes illeszkedés
A Sounfii R4 fülhallgatókat a maximális kényelem érdekében tervezték. Ergonomikus kialakításuknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek a füleidbe, és nem esnek ki – még akkor sem, ha sokat mozogsz. Nem okoznak kellemetlen nyomást sem – felejtsd el a fájdalmat és a fáradtságot. A Tronsmartal a zenehallgatás élvezetesebb, mint valaha!

Ideális beszélgetésekhez
Gyakran beszélsz telefonon? Most már gond nélkül válaszolhatsz egy hívásra még egy rendkívül zajos helyen is! Minden Sounfii R4 fülhallgató 2 mikrofonnal van felszerelve, és zajszűrést kínál, így biztos lehetsz benne, hogy te és a hívód tökéletesen halljátok egymást. A buszon, az irodában, a bevásárlóközpontban – a Tronsmartal bárhol könnyedén beszélgethetsz.

Megbízható Bluetooth 5.3 kapcsolat
A Tronsmart Sounfii R4 támogatja a Bluetooth 5.3 technológiát, amely lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen helyzetben megbízható, stabil kapcsolatot élvezhess. Búcsúzz el a késésektől, interferenciától és egyéb jelproblémáktól! Az alkalmazott megoldás a fülhallgatók gyors és egyszerű párosítását is lehetővé teszi az eszközökkel – a bonyolult, hosszadalmas beállítások már a múlté.

Több órányi zene
Tervezed a zenehallgatást a munkahelyeden? Vagy esetleg utazásra készülsz, és szeretnéd, ha kedvenc dalaid végigkísérnének az úton? Semmi gond – a teljesen feltöltött Sounfii R4 fülhallgatók akár 7 órán át is kitartanak! Nem kell aggódnod amiatt, hogy túl hamar feladják. Sőt, a mellékelt tok lehetővé teszi, hogy ezt az időt akár 28 órára is meghosszabbítsd. A fülhallgatók töltése sem tart hosszú ideig – körülbelül 3 óra múlva újra használatra készek lesznek.

Érintésvezérlés
Élvezd a fülhallgatók legfontosabb funkcióinak kényelmes elérését. Sounfii R4 praktikus érintőpanellel van ellátva, amellyel például átválthatsz a dalok között, megállíthatod a lejátszást, aktiválhatod a hangasszisztenst vagy válaszolhatsz a telefonhívásra. Többé nincs szükséged arra, hogy minden alkalommal az okostelefonodhoz nyúlj.

A csomag tartalma:
-Fülhallgatók
-Töltő tok
-USB-C töltőkábel
-Pót gumiharangok (2 pár)
-Használati útmutató

Gyártó: Tronsmart
Modell: Sounfii R4
Szín: Fehér
Bluetooth verzió: 5.3
Frekvencia válasz: 2402-2480 MHz
Meghajtó: 12 mm, kompozit membrán
Akkumulátor kapacitás: Fülhallgatók: 35 mAh; Töltő tok: 400 mAh
Üzemidő: Kb. 7 óra, akár 28 óra tokban (50%-os hangerőn)
Töltési idő: Kb. 3 óra
Vízállóság: IPX4

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett