Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957141408490 Márka: QCY

Vezeték nélküli fülhallgató TWS QCY T13x (lila)


Cikkszám: T13x purple | EAN/Vonalkód: 6957141408490 | Márka: QCY

Vezeték nélküli fülhallgató TWS QCY T13x (lila)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

TWS QCY T13x fülhallgató (lila)

Kapcsold be kedvenc dalodat és kezdd meg zenei utazásodat a QCY T13x-szel most! A FÜLHALLGATÓ 7,2 mm-es dinamikus meghajtókkal rendelkezik, amelyek mély, erőteljes basszust, tiszta magas hangokat és hihetetlen részletességet biztosítanak. A szélzaj-szűrő mikrofonokkal biztos lehetsz benne, hogy beszélgetéseid kivételesen tiszták lesznek még nehéz körülmények között is. Az ergonomikus dizájn maximális kényelmet biztosít, és a dedikált QCY alkalmazás teljes körű irányítást ad a beállítások fölött.

Hagyja, hogy lenyűgözze a hangminőség
Fedezd fel kedvenc dalaid új részleteit, és merülj el a hang mélységében! A T13x dinamikus 7,2 mm-es meghajtókkal rendelkezik, amelyek a legmagasabb minőségű hangzást biztosítják. Ennek eredményeként élvezheted a gazdag, basszussal teli hangzást és a kristálytiszta magas hangokat, amelyek teljesen új módon repítenek el a zene világába.

Készült beszélgetésekhez
Mostantól szabadon telefonálhatsz akár az utcán szeles időben vagy kerékpározás közben is! A FÜLHALLGATÓ négy mikrofont tartalmaz, fejlett szélzajsökkentéssel, így a hangod mindig kivételesen tisztán és élesen fog hangzani, függetlenül a körülményektől. Az innovatív technológia hatékonyan blokkol minden zajt és interferenciát, még akár 25 km/h-s szélsebességnél is.

Még több hallgatási idő
A QCY T13x nem hagy cserben hosszú utazásokon, intenzív edzéseken vagy egy nap, tele telefonhívásokkal! A FÜLHALLGATÓK lehetővé teszik, hogy 4 órán keresztül telefonálj vagy akár 8 órán keresztül zenét hallgass egyetlen töltéssel. Ez elegendő idő 450 dal meghallgatására vagy 15 film megnézésére. A mellékelt töltőtok meghosszabbítja használati idejüket 30 órára, és további egy órán át játszhat zenét mindössze 10 perc töltés után.

Gyorsabb kapcsolat az eszközöddel
Felejtsd el az idegesítő hangkésést! A FÜLHALLGATÓK a legújabb Bluetooth 5.3 verziót használják, amely stabil, azonnali és megbízható jelátvitelt garantál 10 méteres távon belül. Azonban ez még nem minden! A QCY T13x alacsony, mindössze 0,068 másodperces késleltetést is kínál, így a hang tökéletesen szinkronizálódik a képpel, ami rendkívül fontos filmnézés vagy játék közben.

Csak egy érintés
A QCY T13x fülhallgatók kezelése egyszerűbb, mint gondolnád! Intuitív érintőpanelek kínálnak gyors hozzáférést a legfontosabb funkciókhoz. Használd őket hívások fogadásához, befejezéséhez és elutasításához, dalok cseréjéhez, hangasszisztens aktiválásához és még sok máshoz - mindez anélkül, hogy el kellene nyúlnod a telefonodért!

Álomszerű kényelem
A FÜLHALLGATÓ ergonomic dizájnja tökéletesen illik a füledbe, szilárdan a helyén marad, még fizikai aktivitás közben is. Egy fülhallgató mindössze 4 g súlyú, így hosszabb zenehallgatás közben sem érzed majd jelenlétüket. A dedikált QCY alkalmazás, amely elérhető mind a Google Play áruházban, mind az App Store-ban, segít személyre szabni a FÜLHALLGATÓIDAT. Lehetőséget ad a hangszínszabályozó (EQ) beállításainak vezérlésére vagy az akkumulátor töltöttségi állapotának ellenőrzésére.

Csomag tartalma:

- fülhallgatók

- töltőtok

- 3 pár cserélhető gumipánt (1 pár a fülhallgatókon)

- USB-C to USB-A töltőkábel

- használati útmutató

Gyártó: QCY

Modell: T13x

Szín: Lila

Fülhallgató típusa: Teljes vezeték nélküli (TWS)

Meghajtók átmérője: 7.2 mm

Bluetooth verzió: 5.3

Bluetooth profil: HFP / A2DP / AVRCP

Hatótávolság: 10 m-ig

Akkumulátor kapacitás: 350 mAh

Működési idő:

- Beszélgetési idő: 4 óra
- Zenelejátszási idő: 8 óra
- Működési idő töltőtáskával: 30 óra

Töltési idő: körülbelül 2 óra

Töltési csatlakozó: USB-C

Vízállóság: IPX5

Egy fülhallgató méretei: 23.6 x 17.5 x 33.7 mm

Tok méretei: 54.8 x 53.4 x 29.8 mm

Kompatibilis rendszerek: iOS / Android

Alkalmazás: QCY App

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett