Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957141407899 Márka: QCY

Vezeték nélküli fülhallgató TWS QCY T13 ANC (fehér)


Cikkszám: T13 ANC-White | EAN/Vonalkód: 6957141407899 | Márka: QCY

Vezeték nélküli fülhallgató TWS QCY T13 ANC (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Vezeték nélküli fülhallgató TWS QCY T13 ANC (fehér)

Merülj el a kedvenc dalaidban, és felejtsd el a bosszantó zajokat. A QCY T13 ANC fülhallgatók zajszűrő technológiát (akár 28 dB-ig) támogatnak, és 10 milliméteres meghajtókkal vannak felszerelve, így kiváló hangminőséget biztosítanak. Ezen kívül hosszú üzemidejükkel is kitűnnek. A beépített 4 mikrofon segítségével szabadon telefonálhatsz, míg egy dedikált alkalmazás kényelmes hozzáférést biztosít érdekes funkciókhoz és beállításokhoz. A fülhallgatók rendkívül könnyűek és kényelmesek.

Mondj búcsút a bosszantó zajoknak
Unod már az állandó zajokat? A T13 ANC fülhallgatók segítenek megoldani ezt a problémát! Akár 28 dB zajszűréssel elvághatod a zavaró hangokat, és élvezheted a békét és nyugalmat. Nem szeretnél teljesen elszakadni a környezetedtől? Válaszd az Áttetsző módot, és biztos lehetsz benne, hogy nem maradsz le semmiről. Most zökkenőmentesen beszélgethetsz barátaiddal, miközben hallgatod kedvenc dalaidat! Nincs is jobb, mint elkerülni, hogy fontos információkról maradj le a munkahelyen vagy egy közleményről a vasútállomáson.

Több lehetőség az alkalmazással
Telepítsd a dedikált QCY alkalmazást, és szerezd meg a további lehetőségeket. Ezzel például személyre szabhatod a zajcsökkentés vagy az Áttetsző mód működését az igényeid szerint, valamint elérhetők az EQ beállítások is. A hangcsatornák egyensúlyát is beállíthatod. Az alkalmazás lehetővé teszi az egyszerű párosítást a készülékeddel egy felugró ablak segítségével (csak Android okostelefonokon érhető el).

Fedezd fel a kiváló hang világát
Ha értékeled a magas hangminőséget, a T13 ANC fülhallgatók biztosan nem fognak csalódást okozni. A 10mm-es meghajtók és a kiváló minőségű membránok segítségével erőteljes, mély basszust, valamint éles magas és középtartományokat biztosítanak. Ez mind hozzájárul egy felejthetetlen zenei élményhez!

Tökéletes a beszélgetésekhez
A buszon, a bevásárlóközpontban, a szupermarketben - a T13 ANC segítségével kényelmesen telefonálhatsz bárhol. A fülhallgatók 4 mikrofonnal vannak felszerelve és támogatják az ENC zajcsökkentő algoritmust, így hatékonyan rögzítik a hangodat, míg a háttérzajokat kiszűrik. Nem kell többé azon aggódnod, hogy a hívó feled nem hall téged rendesen! A T13 ANC kint is nagyszerűen használható - akár szeles időben is. Hatékonyan csökkenti a szélzajt, tiszta hangot biztosítva a beszélgetések során.

Maximális kényelem
Most kedvenc zenéid egész nap kísérhetnek - félelem nélkül a fáradtságtól vagy kényelmetlenségtől. A T13 ANC gondosan kidolgozott, könnyű, ergonomikus kialakítással rendelkezik, tökéletesen illeszkedik a füledhez és nagyon kényelmes. A csomagban 4 pár cserélhető fülhegy található különböző méretekben - XS, S, M és L. Válaszd ki a számodra megfelelőket, és élvezd a tökéletes illeszkedést!

Bluetooth 5.3 - gyors és stabil kapcsolat
Gyorsabb adatátvitel, megbízhatóbb kapcsolat és alacsonyabb fogyasztás - mindezt a csúcstechnológiás Bluetooth 5.3 tette lehetővé. Felejtsd el a jelminőségi problémákat! A T13 ANC fülhallgatók egy speciális, alacsony késleltetési módot is kínálnak kb. 68 ms késleltetéssel. Ezzel nagyszerűek játékokhoz is! Élvezd a tökéletes videó- és hangszinkronizációt, ne hagyd, hogy ellenfeled meglepjen, és szerezd meg az előnyt!

Zenélj kompromisszumok nélkül
Használd a fülhallgatót szabadon otthon, a munkahelyen vagy utazás közben - nem kell aggódnod az akkumulátor gyors lemerülése miatt! A T13 ANC fülhallgatók körülbelül 5,5 órát képesek működni bekapcsolt ANC zajcsökkentéssel, vagy akár 7 órát, ha nem használod. Ráadásul a mellékelt töltőtok akár 24,75 órával vagy akár 30 órával meghosszabbíthatja ezt az időt!

Kényelmes érintésvezérlés
Szeretnél szüneteltetni a zenét vagy átugrani egy számot? Felejtsd el, hogy elő kell venned okostelefonodat a táskádból vagy zsebedből! A QCY T13 ANC fülhallgatók kényelmes beépített érintőpaneljeit használva szüneteltetheted / folytathatod a lejátszást, fogadhatod a hívást, leteheted, elutasíthatod az érkező hívást, aktiválhatod a hangasszisztenst vagy kiválaszthatod az üzemmódot. Most minden fontos funkció egy érintésnyire van!

A doboz tartalma
- Fülhallgatók
- Töltőtok
- Cserélhető fülhegyek (4 pár, XS, S, M és L méretek, egy pár már a fülhallgatón van)
- Töltőkábel
- Használati útmutató

Márka: QCY
Modell: T13 ANC
Szín: Fehér
Párosítási név: QCY-T13 ANC
Bluetooth verzió: 5.3
Hatótávolság: Akár 10 m
Bluetooth profilok: HFP, A2DP, AVRCP
Meghajtó: 10 mm
Maximális üzemidő: Kb. 4,5 óra beszélgetés közben / kb. 7 óra zenelejátszás közben (ANC kikapcsolva)
Tok akkumulátor kapacitás: 380 mAh
Töltőport: USB-C
Vízállóság: IPX5
Támogatott operációs rendszerek: iOS / Android

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett