Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5055371623964 Márka: OTL

Vezeték nélküli fülhallgató TWS OTL Harry Potter (fehér)


Cikkszám: HP0854 | EAN/Vonalkód: 5055371623964 | Márka: OTL

Vezeték nélküli fülhallgató TWS OTL Harry Potter (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Vezeték nélküli fülhallgató TWS OTL Harry Potter (fehér)
Az OTL vezeték nélküli fülhallgatók enyhe hangsúlyokkal, amelyek a Harry Potter varázslatos világát idézik, tökéletes választás az ikonikus sorozat rajongóinak. Ezek a könnyű fülhallgatók teljes, gazdag és tiszta hangzást biztosítanak mély basszussal, sima középtartománnyal és kristálytiszta magas hangokkal. Akár 6 órás használati időt kínálnak, és az ergonómikus kialakítás biztosítja a maximális kényelmet hosszú távú viselés esetén.

Kiváló hangminőség
Akár kedvenc zenéjét hallgatja, akár érzelmes film párbeszédeket követ, ezek a fülhallgatók felejthetetlen hangélményt nyújtanak minden lépésben. A 20 Hz és 20 kHz közötti széles frekvenciatartománynak köszönhetően minden hangjegy rendkívül tisztán szólal meg, lenyűgözve a mély basszussal és precíz hangrészletekkel.

Bluetooth 5.3 technológia
A fülhallgatók Bluetooth 5.3 technológiát használnak, ami nemcsak gyors és stabil vezeték nélküli kapcsolatot biztosít, hanem minimalizálja a hang késleltetését, ami a filmnézés vagy játékmenet szempontjából kritikus. A fülhallgatók párosítása egyszerű - csak csatlakoztassa őket egyszer a kívánt eszközhöz, és minden alkalommal automatikusan csatlakoznak hozzá!

Kényelemre tervezve
A precízen kialakított fülhallgató forma tökéletesen illeszkedik a füleire, ami nemcsak stabilitást, hanem kényelmet is garantál hosszú távú viselés esetén, fáradtságérzet nélkül. Cserélhető fülpárnáknak köszönhetően könnyedén beállíthatja a fülhallgatókat saját preferenciái szerint, így még jobb hangszigetelést érhet el. Ezenkívül az intuitív érintőpanelek lehetővé teszik a fülhallgató funkcióinak kényelmes vezérlését, például hívások fogadása vagy dalok váltása anélkül, hogy hozzá kellene nyúlni a forráshoz.

Több idő a zenehallgatásra
A fülhallgatók hosszú üzemidejükkel lepik meg Önt. Egyetlen feltöltéssel akár 6 órás lejátszási időt biztosítanak, így tökéletesek hosszabb utazásokhoz. Ráadásul a mellékelt tok akár 3 alkalommal is újratöltheti a fülhallgatók energiáját, így nem kell aggódnia, hogy a legkevésbé alkalmas pillanatban kifogy a töltés.

A csomag tartalma:
- fülhallgatók
- töltőtok
- USB töltőkábel
- 2 pár szilikon fülpárna
- felhasználói kézikönyv

Gyártó: OTL
Modell: HP0854
Szín: Fehér
Motívum: Harry Potter
Bluetooth verzió: 5.3
Hatótávolság: Akár 10 méter
Frekvencia-válasz: 20Hz-20kHz
Érzékenység: 96 dB ± 3dB
Üzemidő: Akár 6 óra
Fejhallgató akkumulátor kapacitása: 30 mAh x2
Töltőtok akkumulátor kapacitása: 350 mAh
Fülhallgatók töltési ideje: Kb. 1.5 óra
Töltőtok töltési ideje: Kb. 1.5 óra
Készenléti idő: 180 óra
Egyetlen fülhallgató súlya: 0,7 g
Töltőtok súlya: 7,6 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett