Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168435447 Márka: Blitzwolf

Vezeték nélküli fülhallgató TWS BlitzWolf, BW-FYE16, ANC (fekete)


Cikkszám: BW-FYE16 | EAN/Vonalkód: 5906168435447 | Márka: Blitzwolf

Vezeték nélküli fülhallgató TWS BlitzWolf, BW-FYE16, ANC (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

19800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A TWS BlitzWolf fejhallgató, BW-FYE16, ANC (fekete)

Modern fülhallgatót keres, amely nemcsak kiváló hangminőséget biztosít, hanem számos érdekes funkcióval is rendelkezik? Válassza a BlitzWolf BW-FYE16-ot! Élvezze a tiszta, éles hangzást, és vágja le a zajt a zajcsökkentő technológiával. Ismerje meg a beépített érintőképernyős töltőtok összes lehetőségét is. A fülhallgatók IPX5 vízállósággal rendelkeznek és Bluetooth 5.3-on keresztül csatlakoznak a megbízható vezeték nélküli adatátvitel érdekében.

Zajcsökkentés

Felejtse el az idegesítő zajokat, és összpontosítson a legfontosabb dolgokra. A fülhallgatók intelligens zajcsökkentést támogatnak, hogy hatékonyan kiküszöböljék a felesleges háttérzajt. A Transparency mód is rendelkezésre áll, amely lehetővé teszi, hogy zenét hallgasson anélkül, hogy elvesztené a kapcsolatot a környezetével. Nem kell többé aggódnia, hogy lemarad valami fontos információról a munkahelyén vagy a vasútállomáson!

Hosszú üzemidő

Élvezze kedvenc zenéjét, amíg csak akarja. Ne aggódjon, hogy a fülhallgatók túl gyorsan lemerülnek! Töltőtokkal kombinálva akár 32 órán keresztül is szolgálhatnak. Ez nagyszerűvé teszi őket munkához, otthoni használatra és utazáshoz! De ezzel még nincs vége - a BW-FYE16 támogatja a gyors töltést is. Mindössze 15 perc töltéssel további 4 órán keresztül hallgathat zenét!

Kiváló hangminőség

A fülhallgatók új dekódolási technológiát alkalmaznak, amely nagy felbontású hangzást és páratlan részletgazdagságot biztosít. Merüljön el kedvenc dallamaiban, és tapasztaljon meg egy felejthetetlen zenei élményt! A fantasztikus 3D surround hangminőség olyan érzést kelt, mintha otthonában egy koncerten lenne. Öt lejátszási mód közül is választhat - Kiegyensúlyozott, Sztereó, Basszus, Jazz és Vokál. Így könnyen kiemelheti kedvenc dalainak legfőbb elemeit!

LED érintőképernyős tok

A BW-FYE16 tok LED érintőképernyővel van felszerelve, amely kényelmes hozzáférést biztosít számos érdekes funkcióhoz, és intelligens fényerő-szabályozásának köszönhetően nem zavarja éjszaka. Például használhatja zenelejátszás vezérlésére, zajcsökkentési módok kiválasztására, hívások fogadására, hangerő beállítására és még a fülhallgatók megtalálására is. Öt kijelzési dizájn közül választhat - nézze meg, melyik tetszik a legjobban! Az is beállítható, hogy a BW-FYE16 automatikusan felébressze egy bizonyos idő után.

Kényelmes használat

Ergonomikus kialakításuknak köszönhetően a fülhallgatók tökéletesen illeszkednek a fülbe, nem esnek ki, és nem okoznak kellemetlen nyomást. További előnyük az IPX5 vízállóság - többé nem kell lemondania kedvenc dalainak hallgatásáról edzés közben vagy ha eső készülődik! Ráadásul a beépített érintőpaneljeivel könnyedén és gyorsan leállíthatja a lejátszást, fogadhatja a hívásokat, válthatja a dalt, aktiválhatja a hangasszisztenst és még sok mást!

Tökéletes beszélgetésekhez

Kell telefonálnia egy zajos környezetben? A BW-FYE16 segítségével ez nem jelent problémát! A fülhallgatók csökkentik a nem kívánt háttérzajt beszélgetések közben és pontosan rögzítik az emberi hangot, így biztos lehet benne, hogy minden szava tökéletesen hallható lesz.

A csomag tartalma

- Fülhallgatók
- Tok
- Töltőkábel
- Használati útmutató

Gyártó: BlitzWolf
Modell: BW-FYE16
Szín: Fekete
Átalakító: 11 mm
Frekvenciaválasz: 20 Hz - 20 kHz
Bluetooth verzió: 5.3
Bluetooth profilok: HSP, A2DP, AVRCP
Hatótáv: Akár 10 m
Fülhallgató akkumulátor kapacitás: 40 mAh
Tok akkumulátor kapacitás: 350 mAh
Beszélgetési idő: Kb. 6 óra
Zenelejátszási idő: Kb. 7 óra
Készenléti idő: Kb. 100 óra
Töltési idő: Kb. 2 óra
Mikrofon: Igen

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett