Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168439698 Márka: NewBee

Vezeték nélküli fülhallgató mikrofonnal New Bee NB45 (fekete)


Cikkszám: NB45 | EAN/Vonalkód: 5906168439698 | Márka: NewBee

Vezeték nélküli fülhallgató mikrofonnal New Bee NB45 (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

12000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Vezeték nélküli fejhallgató mikrofonnal New Bee NB45 (fekete).
A New Bee Bluetooth fejhallgató lehetővé teszi, hogy szabadon beszéljen órákon át. Kiválóan alkalmas irodai dolgozóknak, mérnököknek stb. Az erőteljes Bluetooth 5.0 chipnek és a zajcsökkentő technológiának köszönhetően a készülék kiváló minőségű hívásokat biztosít bármilyen körülmények között. Emellett a könnyű és ergonomikus kialakítás felelős a használat kényelméért, így hosszú ideig használhatja.

Hosszú beszélgetési idő és gyors töltés
A New Bee készülék egyetlen töltéssel akár 20 óra beszélgetési időt kínál, így ideális a hosszú munkanapokra vagy intenzív telefonhasználatra. A hosszantartó akkumulátor készenléti állapotban akár 180 napig is kitart, így nem kell gyakran töltenie. Ráadásul mindössze 2 óra alatt teljesen feltöltődik, így nem kell sokat várnia, hogy folytathassa a munkát.

Bluetooth 5.0
A QCC3020 Bluetooth 5.0 chip által felszerelve a készülék stabil és gyors kapcsolatot biztosít akár 20 méterig. Ez lehetővé teszi, hogy szabadon mozogjon anélkül, hogy magával kellene vinnie a telefonját. A technológia kiváló hangszerkesztést kínál, így élvezetesebbé teszi a zenehallgatást, telefonálást vagy videónézést, késés vagy zavarás nélkül.

Zajcsökkentés és kristálytiszta hangminőség
Kettős zajcsökkentő ENC mikrofonjának köszönhetően a New Bee készülék hatékonyan kiküszöböli a környezeti zajokat, tiszta és éles hangot biztosítva a hívások során. Ez a technológia biztosítja, hogy hangját tisztán hallják, még zajos helyeken is, mint például a városi utcák vagy zsúfolt kávézók. Emellett egy 10 milliméteres, kompozit membránnal rendelkező meghajtó garantálja a részletes hangot.

Ergonomikus kialakítás és kényelem
A készüléket úgy tervezték, hogy mind a bal, mind a jobb fülén viselhesse. Mindössze 10 gramm tömegű, rendkívül könnyű és szinte észrevehetetlen használat közben, így kényelmesen viselheti hosszú ideig. Rugalmas fogása révén tökéletesen illeszkedik a fülre a stabilitás érdekében.

Univerzális kompatibilitás
A New Bee készülék zökkenőmentesen működik a legtöbb Bluetooth-kompatibilis eszközzel, beleértve az iOS és Android okostelefonokat, valamint a laptopokat, tableteket és MP3/MP4 lejátszókat. Ideális eszköz mind munkára, mind szórakozásra, teljes szabadságot biztosítva különböző eszközök használatára.

Tartozékok
- Bluetooth fülhallgató
- tok
- USB-A - USB-C töltőkábel
- fülkampók x2
- cserélhető sapkák x3
- felhasználói kézikönyv

Gyártó: New Bee
Modell: NB45
Szín: fekete
Bluetooth verzió: 5.0
Bluetooth protokollok: HFP, A2DP, AVRCP
Működési idő: Kb. 20 óra (beszélgetés), kb. 24 óra (zenelejátszás)
Működési idő készenléti módban: kb. 180 nap
Töltési idő: kb. 2 óra
Bluetooth hatótáv: Kb. 15 m (nyílt térségben)
Üzemi hőmérséklet: -10°C - 60°C
Töltési port: USB-C
Mikrofon: 2
Egyéb: Mikrofon némítása, számok átugrása, akkumulátorszint kijelzés iOS és Android eszközökben, két eszköz egyidejű párosítása.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett