Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5060726254885 Márka: PowerLocus

Vezeték nélküli fejhallgatók gyerekeknek PowerLocus PLED (kék-lila)


Cikkszám: pwl-pled-bluepurplet | EAN/Vonalkód: 5060726254885 | Márka: PowerLocus

Vezeték nélküli fejhallgatók gyerekeknek PowerLocus PLED (kék-lila)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PowerLocus PLED vezeték nélküli fejhallgatók gyerekeknek (kék-lila)

Ismerkedj meg a PowerLocus PLED vezeték nélküli fejhallgatókkal, amelyek magas hangminőséget és kényelmet biztosítanak a legfiatalabb felhasználóknak. 40 milliméteres meghajtóiknak köszönhetően kiváló hangzást nyújtanak és biztonságosak a gyermekek hallására nézve. Emellett színes LED háttérvilágítással rendelkeznek, mely garantáltan elnyeri a kis zenerajongók tetszését.

Sokoldalú kombináció
A PowerLocus PLED fejhallgatók két csatlakozási lehetőséget kínálnak - vezetékesen, 3,5 mm-es audiokábellel vagy vezeték nélkül, Bluetooth 5.3 technológiával kapcsolódhat eszközéhez. Ez teljes mozgásszabadságot és kényelmet biztosít bármilyen helyzetben!

Hosszú üzemidő
Erős akkumulátorának köszönhetően a PowerLocus PLED fejhallgatók lenyűgöző, 25-30 órás üzemidőt kínálnak egyetlen töltéssel. Így nem kell aggódnia, hogy túl gyorsan lemerülnek és megakadályozzák gyermekét a zene vagy mesék hallgatásában! Ráadásul mindössze 2 óra alatt feltölthetők - a kis felhasználóknak nem kell sokat várniuk.

Kiváló hangminőség
A fejhallgatók 40 milliméteres meghajtókkal rendelkeznek és széles frekvenciaátvitelt kínálnak (20 Hz-től 20 kHz-ig). Ennek eredményeképpen részletgazdag és tiszta hangzást nyújtanak. Ezen kívül három hangintenzitási mód (74 dB, 85 dB és 94 dB) is választható, így testre szabhatók a gyermek hallásának védelme érdekében.

Kivételes kényelem
A fejhallgatók tervezése során a kényelem volt a fő szempont - puha memóriahab, hipoallergén anyagok és könnyű kialakítás (mindössze 165 g) biztosítják, hogy a gyerekek hosszabb ideig viselhessék anélkül, hogy kényelmetlenséget éreznének. Emellett az állítható fejpánt tökéletes illeszkedést garantál. A PLED modell összecsukható kialakítással rendelkezik a kényelmes szállítás és tárolás érdekében.

További funkciók
Ez még nem minden, amit a PowerLocus PLED nyújtani tud. A beépített mikrofon segítségével kényelmesen lehet beszélgetni, az LED háttérvilágítás pedig egyedi, modern megjelenést kölcsönöz a fejhallgatóknak. Lehetőség van microSD kártyáról történő zenelejátszásra is - így kiválaszthatja, hogy milyen dalokat vagy meséket szeretne lejátszani és teljes kontrollt gyakorolhat a gyermek által hallgatott tartalmak felett.

Tartozékok:
- Fejhallgató
- 3,5 mm-es audiokábel (3,5 mm-ből 3,5 mm-es)
- USB-A - USB-C töltőkábel
- Hordtáska

Gyártó: PowerLocus
Modell: pwl-pled-bluepurple
Szín: Kék-lila
Kapcsolat: Vezetékes (3,5 mm audiokábel) vagy vezeték nélküli (Bluetooth)
Bluetooth verzió: 5.3
Üzemidő: Kb. 25-30 óra
Töltési idő: Kb. 2 óra
Meghajtó: 40 mm
Frekvenciaátvitel: 20 Hz - 20 kHz
Hangintenzitás: 3 választható mód - 74 dB / 85 dB / 94 dB
Mikrofon: Igen
MicroSD lejátszás: Igen
Súly: 165 g
Háttérvilágítás: LED

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett