Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168439889 Márka: NewBee

Vezeték nélküli fejhallgató mikrofonnal New Bee M52 (fekete)


Cikkszám: M52 black | EAN/Vonalkód: 5906168439889 | Márka: NewBee

Vezeték nélküli fejhallgató mikrofonnal New Bee M52 (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

New Bee M52 vezeték nélküli fejhallgató mikrofonnal (fekete)

Az M52 Bluetooth kagyló a modern dizájnt ötvözi a fejlett technológiával. Azok számára készült, akik kényelmes és megbízható eszközt keresnek beszélgetésekhez különféle körülmények között. A Bluetooth 5.0 technológiának köszönhetően a kagyló stabil kapcsolatot biztosít széles körű eszközökkel - okostelefonoktól kezdve a tableteken át a laptopokig - lehetővé téve a zökkenőmentes beszélgetéseket akár 15 méter távolságig.

Problémamentes beszélgetések ENC funkcióval
Folytasson beszélgetéseket gond nélkül, még zajos környezetben is. A két mikrofon ENC technológiával és CVC 8.0-val hatékonyan csökkenti a háttérzajt. Legyen szó telefonbeszélgetésről egy zajos irodában vagy autóban utazva, az M52 tiszta és tisztán érthető hangot biztosít, kiküszöbölve minden szükségtelen zajt. Ennek eredményeként a hívó fél tisztán és érthetően hallja Önt.

Ergonomikus dizájn
Az M52 Bluetooth kagyló maximális kényelemre lett tervezve. Ergonomikus kialakítása, amely 60°-os szögben van döntve, tökéletes illeszkedést biztosít a fülbe, ami hosszú távú kényelmet eredményez. Ezenkívül cserélhető fülillesztékekkel rendelkezik különböző méretekben, lehetővé téve, hogy személyes preferenciáinak megfelelően testreszabhassa a fülhallgatót.

Hosszú üzemidő
Teljes töltéssel a kagyló lehetővé teszi, hogy 8 órán át beszéljen vagy 10 órán át zenét hallgasson, így nem kell gyakran tölteni. Ezenkívül készenléti módban akár 180 napig is működik. Emellett mindössze 2 óra szükséges a kagyló teljes feltöltéséhez, lehetővé téve a gyors felkészítést a további használatra. Az energia megújításához használja a mellékelt tokot vagy az USB-C kábelt (szintén mellékelve).

Multifunkciós gombok és egyszerű kezelés
Az M52 kagyló intuitív és egyszerű kezelést kínál multifunkciós gombjaival, amelyek lehetővé teszik a teljes eszköz vezérlését anélkül, hogy ki kellene vennie a telefonját. Kényelmesen válaszolhat és elutasíthat hívásokat, állíthatja a hangerőt, léptethet dalokat és használhatja a mikrofon némítás funkciót - mindezt néhány kattintással.

Széles kompatibilitás
Az M52 Bluetooth kagyló kompatibilis az olyan eszközökkel, mint az okostelefonok, tabletek, laptopok és számítógépek, függetlenül az operációs rendszertől (iOS, Android, Windows). A Bluetooth 5.1 technológiának köszönhetően a kapcsolat akár 15 méterig stabil. Ennek eredményeként szabadon mozoghat a szobában beszélgetés közben.

A csomag tartalma:
-kagyló
-töltőtáska
-fülhorgok (S/M/L)
-cserélhető fülillesztékek (S/M/L)
-kettős borítás (M)
-USB-A to USB-C töltőkábel
-felhasználói kézikönyv

Gyártó: New Bee
Modell: M52
Szín: fekete
Bluetooth verzió: 5.1
Bluetooth chip: QCC3020
Bluetooth protokollok: HFP, A2DP, AVRCP, HSP
Membrán átmérője: 13 mm
Bluetooth hatótávolság: 15 m
Akkumulátor kapacitás: 70 mAh (kagyló), 500 mAh (töltőtáska)
Feszültség: 3.6V (kagyló), 3.7V (töltőtáska)
Készenléti idő: Körülbelül 6 hónap
Üzemidő: Körülbelül 10 óra (zenelejátszás), körülbelül 8 óra (beszélgetés)
Töltési idő (kagyló és töltőtáska): körülbelül 2 óra
Töltőport: USB-C
Töltési ciklusok száma a töltőtáskában: 5

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett