Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168433900 Márka: Ottocast

Vezeték nélküli adapter, Ottocast, AA82, A2-AIR PRO Android (fekete)


Cikkszám: AA82 | EAN/Vonalkód: 5906168433900 | Márka: Ottocast

Vezeték nélküli adapter, Ottocast, AA82, A2-AIR PRO Android (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

32100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Forradalmasítsd az autódhoz való kapcsolódás módját az A2-AIR PRO vezeték nélküli Android Auto adapterrel. Az Ottocast eszköz megbízható hozzáférést biztosít számos alkalmazáshoz és funkcióhoz vezetés közben, anélkül, hogy praktikus kábelekre lenne szükséged. MEGJEGYZÉS: egyes autómodellekhez szükséges lehet egy támogató kábel az adapter működéséhez.

Zökkenőmentes kapcsolódás
Az adapter megbízható és gyors adatátvitelt biztosít az 5 GHz-es Wi-Fi és a Bluetooth 5.0 révén. A vezeték nélküli integráció az Android Auto-val lehetővé teszi, hogy számos alkalmazást és szolgáltatást használj anélkül, hogy le kellene venned a kezedet a kormányról, így biztonságosabbá téve a vezetést. Az eszköz egyben megelőzi azokat a gyakori problémákat is, amelyek a vezetékes kapcsolatokkal járnak, például az aljzatok sérülését vagy a sofőr területének zavarását.

Könnyű használat
Az A2-AIR PRO rendkívüli egyszerűséggel használható. Olyan funkciókat kínál, mint az automatikus csatlakozás járműindításkor és a leválasztás egy dedikált gomb megnyomásával. Emellett az OTA (Over-The-Air) szoftverfrissítések zökkenőmentesen zajlanak, és nem igényelnek speciális tudást.

Kompakt és széles körben kompatibilis
A terméket könnyen tárolhatod vagy mozgathatod különböző járművek között. Az Android Auto-t támogató járműmodellek 98%-val kompatibilis, így az adapter univerzális megoldást kínál szinte minden sofőr számára.

Széles körű lehetőségek
Az adapter lehetővé teszi számos Android alkalmazás elérését, mint például navigációs, zenei, podcast vagy audiokönyv alkalmazások, fokozva az utazás élményét. Többé nem kell korlátoznod magad! Az 1.2GHz-es, dual-core ARM Cortex A7 processzor használatának köszönhetően az eszköz akkor is magas teljesítményt nyújt, amikor igényes platformokat használsz. Emellett 20%-kal gyorsabban működik, mint elődje (Ottocast A2-AIR).

A csomag tartalmazza:
- Ottocast A2-AIR PRO vezeték nélküli adapter
- USB-C/USB-A kábel
- USB-C/USB-C kábel
- Kétoldalas ragasztószalag
- Felhasználói kézikönyv

Gyártó: Ottocast
Modell: A2-AIR PRO
Gyártó kód: AA82
Processzor: Dual-core 1.2 GHz ARM Cortex A7
Operációs rendszer: Linux
Memória: 64 + 16 MB
Wi-Fi: Dual-band 802.11 a/b/g/n/ac 2.4 GHz + 5.0 GHz
Bluetooth: BT 5.0
Működési hőmérséklet: -20–75°C
Áramellátás: USB 5V~1A
Szín: fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett