Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6922794774643 Márka: Vention

Vention Elf Fülhallgató TWS E03 (fehér)


Cikkszám: NBHW0 | EAN/Vonalkód: 6922794774643 | Márka: Vention

Vention Elf Fülhallgató TWS E03 (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Vention Elf Fülhallgató TWS E03 (fehér)

Fedezd fel a még jobb hangminőséget. A TWS Vention Elf E03 fejhallgató fantasztikus hangzást biztosít a 10 milliméteres meghajtóknak köszönhetően, és hosszú üzemidővel tűnik ki, amely akár 6 óra is lehet. Támogatja a Bluetooth 5.3-at, ami megbízható jelátvitelt garantál, emellett pedig nagyon könnyű és kényelmes. További előnye az IPX5 vízállóság, így nem kell kivenned őket a füledből, ha edzesz vagy esik az eső - nem ijednek meg a vízcseppektől vagy az izzadságtól.

Érdekesebb hangélmény
A kedvenc dalaid még soha nem szóltak jobban. A 10 mm-es meghajtók prémium PU PEEK membránokkal vannak felszerelve, így fülbemászó középtartományokat, tiszta magas hangokat és erőteljes mélyhangokat tudnak biztosítani. Élvezd a nagyszerű hangminőséget, és érezd úgy magad, mintha egy koncerten lennél, bárhol is vagy!

Bluetooth 5.3
Gyors, stabil kapcsolat, akár 10 méteres hatótávolság, nagyobb interferencia-ellenállás, jobb hangminőség és alacsonyabb energiafogyasztás - ezek csupán néhány előnyei a Bluetooth 5.3-nak, amit a fejhallgató használ. Érdemes megemlíteni a kis késleltetést is (körülbelül 0,05 másodperc). A tökéletes szinkronizáció a videó és a hang között lehetővé teszi, hogy megszakítás nélkül játszhass és nézhesd a sorozataidat! Ráadásul csak egyszer kell párosítanod a fejhallgatót a választott eszközzel - később automatikusan csatlakoznak, amikor kinyitod a tokot.

Tökéletes a beszélgetésekhez
Gyakran csevegsz barátaiddal a Discordon? Vagy előfordul, hogy zajos helyeken, például bevásárlóközpontban vagy buszon telefonálsz? Az Elf E03 fejhallgató ilyen helyzetekben is kiválóan működik! Korszerű mikrofonokkal van felszerelve, és támogatja az előrehaladott audiójel-feldolgozást, így te és beszélgetőtársaid is gond nélkül hallhatjátok egymást.

Álomszerű komfort
El sem tudod képzelni a napodat a kedvenc zenéid nélkül? Mostantól annyit hallgathatod a lejátszási listáidat, amennyit csak akarsz, anélkül, hogy kellemetlenséget éreznél. A fejhallgató nagyon kényelmes és könnyű - mindössze 3g súlyúak. Tökéletesen illeszkednek a füleid alakjához, és nem esnek ki - még akkor sem, ha sokat mozogsz. Emellett az Elf E03 tok 4 LED kijelzővel rendelkezik, hogy tájékoztasson az akkumulátor töltöttségi szintjéről. Külön lyukkal is rendelkezik, ahová láncot rögzíthetsz.

Érintésvezérlés
Szeretnéd lehalkítani a zenét vagy átugrani egy számot? Nem kell minden alkalommal a telefonodért nyúlnod! A fejhallgató kis érintőpanellel van felszerelve, amellyel például kényelmesen megállíthatod a lejátszást, felveheted a telefont, válthatsz számot, aktiválhatod a hangasszisztenst vagy állíthatod a hangerőt. Most minden szükséges funkciót a kezed ügyében találsz!

Több óra zene
Zenehallgatás otthon, a munkahelyen, utazás közben vagy vonatúton - a Vention Elf E03 fejhallgató nem fog túl gyorsan lemerülni! A hosszú élettartamú akkumulátoroknak köszönhetően akár 6 órán át képesek lejátszani kedvenc dalaidat, a mellékelt tok pedig meghosszabbíthatja ezt az időt körülbelül 30 órára. Azonban ezzel nem ér véget a kényelem! Mindössze körülbelül 10 perc töltéssel egy további órányi zenehallgatásra elegendő energiát nyerhetsz. Nem kell sokáig várnod!

A csomag tartalma:

- Fülhallgató
- Töltőtok
- Töltőkábel (USB-A - USB-C)
- Felhasználói kézikönyv

Márka: Vention

Név: Elf Fülhallgató E03

Modell: NBHW0

Szín: Fehér

Bluetooth verzió: 5.3

Hatótávolság: Akár 10 m

Meghajtó: 10 mm

Támogatott kodekek: SBC / AAC

Frekvencia válasz: 20 Hz - 20 kHz

Fejhallgató akkumulátor kapacitás: 30 mAh / 0.111 Wh

Tok akkumulátor kapacitás: 300 mAh / 1.11 Wh

Üzemidő: Kb. 6 óra / kb. 30 óra tokkal

Tok töltőport: USB-C

Anyag: PC ABS

Vízállóság: IPX5

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett