Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108551199 Márka: 3MK

Üvegfólia 3MK ARC+ FS Fullscreen for Samsung Galaxy S24


Cikkszám: PROB04198 | EAN/Vonalkód: 5903108551199 | Márka: 3MK

Üvegfólia 3MK ARC+ FS Fullscreen for Samsung Galaxy S24


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Védelem ívelt képernyőhöz
Egy ívelt kijelző igazi kihívás a fólia és üveg tervezők számára. Előfordulhat, hogy a védelem leválik vagy elmozdul, ami gyengébb védelmet eredményez. A megoldás? Az ARC+™ fólia, amelyet az ívelt képernyők igényeihez terveztek. Széltől szélig tapad, így védi a teljes kijelzőt.

Félig Nedves Telepítés
Miért választottuk a rögzítő zselés telepítési módszert? Először is, ez a módszer tökéletes eredményt tesz lehetővé: könnyedén telepítheti a fóliát, amely tökéletesen tapad a készülékhez, még a széleken is, és nem válik le. Emellett könnyen változtathatja a fólia pozícióját a kijelzőn a telepítés során.

150%-kal erősebb kijelző
Fontos Önnek, hogy a kijelző védelme fokozza annak biztonságát, miközben láthatatlan marad? Az ARC+™ olyan megoldás, amely mindkettőt biztosítja. Mindössze 0,17 mm vastag és akár 150%-kal erősített, így távol tartja a karcolásokat és ütéseket.

Öngyógyító réteg
Az ARC+™ fóliát még praktikusabbá tettük azzal, hogy egy öngyógyító Self-Heal™ bevonatot alkalmaztunk. A fólia önmagát kijavítja az apró karcolásokból és sérülésekből 24 órán belül. A védelem használata így a lehető legkényelmesebb, hiszen hosszabb ideig élvezheti a tökéletesen sima fóliát!

Kompatibilis az ujjlenyomat-olvasójával
Olyan védelemre vágyik, amely támogatja telefonja ujjlenyomat-olvasóját? Az ARC+™ nagyszerű választás: a fóliának egységes, sima érintésérzékeny felülete van. Hatékony kijelző feloldást és kiváló válaszkészséget biztosít. Kivételes kényelmet biztosít az Ön kezében!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett