Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809811867718 Márka: Spigen

Üveg SPIGEN GLAS.TR "EZ-FIT" 2-PACK GALAXY WATCH 5 PRO (45 MM) üvegfólia


| EAN/Vonalkód: 8809811867718 | Márka: Spigen

Üveg SPIGEN GLAS.TR "EZ-FIT" 2-PACK GALAXY WATCH 5 PRO (45 MM) üvegfólia


Webáruház raktár

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

8500 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

Edzett üveg forradalmi telepítési módszerrel - ha eddig féltél az edzett üveg használatától, akkor most megoldódtak a problémáid!
Az edzett üveg tökéletesen kivágott kerettel van ellátva, amelynek köszönhetően tökéletesen pozicionálhatod azt a képernyőn. A gyártó annyira leegyszerűsítette a telepítés módját, hogy az teljesen intuitív bárki számára.
A Glas.TR EZ Fit egy 0,58 mm vastag bevonat, amelyet a gyártási és edzési folyamat során 9H keménységűre keményítettek. Ezáltal ellenáll a karcolásoknak még az olyan éles tárgyak érintkezésekor is, mint a kulcsok vagy a kés. Az üveget oleofób és hidrofób réteggel látták el, amely megakadályozza az ujjlenyomatok és egyéb szennyeződések képernyőn való megjelenését. Kristálytisztán átlátszó és tökéletesen visszaadja a megjelenített színeket. Nem befolyásolja az érintésérzékenységet és kivételes simasággal rendelkezik, így az ujj húzása a képernyőn élvezetté válik. Az üveg különösen alkalmas a képernyő karcok elleni védelmére és minimalizálja a képernyő sérülésének kockázatát váratlan esések során.
Tekintsd meg, milyen egyszerű: https://www.youtube.com/watch?v=SqhPSAi-Vjg&ab_channel=FlavourDesign%7CAutoryzowanysklepSpigen
Az üveg/fólia kizárólag a kijelző sík részére lett vágva, a gyártó által kijelölt sablon alapján. Csak egy ilyen vágás biztosítja a teljes kompatibilitást a védő kiegészítőinkkel.
A kijelzők különböző élcsiszolása miatt az üveg/fólia telepítése után kisebb levegőgyűrű alakulhat ki a kijelző körül. Ez természetes jelenség és a kijelző sajátosságától függ.
TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:
1) Kezdje a telepítést a fürdőszobában közvetlenül fürdés után - a vízgőz elnyeli a levegőben lévő port, így az nem fog zavarni az installáció során.
2) Tisztítsa meg és zsírtalanítsa alaposan a képernyő felületét, majd egy száraz kendővel fényesítse ki.
3) Helyezze a keretet a karóra, az üveggel együtt.
4) Távolítsa el a keretet a védőfóliával együtt. Távolítsa el a légbuborékokat, erősen nyomkodva körkörös mozdulatokkal több másodpercig. Tegye ezt úgy, hogy a ragasztóréteg minél jobban kapcsolódjon a képernyőhöz.
A TERMÉK JELLEMZŐI:
- 100% Eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Kivételesen egyszerű telepítés a keretnek köszönhetően
- 9H keménység
- 2.5D finoman csiszolt élek
- További oleofób réteg
- Tökéletes átláthatóság
- Nem befolyásolja az érintésérzékenységet
- Méretek: ø 35mm
A KÉSZLET TARTALMA:
2 x Spigen Glas.TR EZ Fit üveg
1 x Telepítési készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett