Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975515771162 Márka: Superfire

UV Fényszóró Superfire HZ01


Cikkszám: HZ01 | EAN/Vonalkód: 6975515771162 | Márka: Superfire

UV Fényszóró Superfire HZ01


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Superfire HZ01 egy 395 nm-es UV LED-del van felszerelve, így precíz és stabil világítást biztosít, amely számos speciális feladatra használható, mint például eredeti dokumentumok ellenőrzése, penész azonosítása vagy műszaki diagnosztika. Az UV fény kiváló minősége lehetővé teszi a szabad szemmel láthatatlan részletek pontos felismerését, így ideális eszköz a különböző körülmények között dolgozó szakemberek számára.

2 féle fény: UV és fehér fény
A Superfire zseblámpa 2 típusú világítást kínál, amelyek kényelmesen váltogathatók. Az erős fehér fény ideális mindennapi feladatokhoz, például építési munkákhoz, kempingezéshez vagy éjszakai kerékpározáshoz. A lila UV fény ezzel szemben speciálisabb alkalmazásokra alkalmas, mint például penészészlelés vagy dokumentumok és bankjegyek hitelességének ellenőrzése. A módok közötti váltás egyszerű - csak egy gombnyomással válthatsz világos fehér fényről lila UV-re, lehetővé téve a gyors reagálást a változó igényekre.

Magas minőség és fejlett funkciók
A Superfire fejlámpát számos gyakorlati funkcióval látták el, amelyek fokozzák a felhasználói élményt. Ezek közül az egyik a mozgásérzékelő, amely lehetővé teszi a lámpa be- és kikapcsolását egy mozdulattal. A lámpa szöge akár 90°-ban is állítható, így a fényt pontosan oda irányíthatod, ahol szükséged van rá.

Érzékelés és biztonság UV technológiával
A Superfire zseblámpa egyik kulcserőssége az UV fénnyel történő érzékelő funkciója. A 395 nm-es hullámhosszú lámpa tökéletesen alkalmas hamis bankjegyek azonosítására, így elengedhetetlen eszköz pénzügyi intézményekben vagy antikvitás kereskedelemmel foglalkozóknak. Emellett az UV fény hasznos a penész észlelésére, amely különféle felületeken is kialakulhat, és a tisztaság monitorozására otthonokban, műhelyekben és más munkahelyeken.

Masszív kialakítás és kényelem
A Superfire zseblámpát a felhasználó kényelmének szem előtt tartásával tervezték. Rugalmas fejhevederrel van felszerelve, amely szabadon állítható, hogy alkalmazkodjon a fej méretéhez, biztosítva a kényelmet a hosszan tartó viselés során. A teljes kialakítás tartós, az extrém körülményeknek ellenálló anyagokból készült, így a zseblámpa ideális választás kültéri munkákhoz. A robusztus ház megvédi a belső alkatrészeket a mechanikai sérülésektől, a vízállóság (IP44) pedig védelmet nyújt eső vagy nedvesség esetén.

Tartalom
- fejlámpa
- USB-A - USB-C kábel
- AB10 x2 elemek

Gyártó: Superfire
Modell: HZ01
Fényforrás: fehér + 395 nm UV
Hatótáv: 360 m
Működési idő: körülbelül 4 óra (fehér fény), 4,5 óra (lila fény)
Méretek: 40 x 55 mm
Töltési idő: 3 óra
Anyag: alumíniumötvözet, ABS
Súly: 152 g
Vízállóság: IP44
Működési módok: Fehér fény: magas fényerő, alacsony fényerő; lila fény: magas fényerő, alacsony fényerő

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett