Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6971958732586 Márka: Essager

USB to USB-C kábel, Essager, EXCT-YS01-P, 100W, 1m (fekete)


Cikkszám: EXCT-YS01-P | EAN/Vonalkód: 6971958732586 | Márka: Essager

USB to USB-C kábel, Essager, EXCT-YS01-P, 100W, 1m (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

USB to USB-C kábel, Essager, EXCT-YS01-P, 100W, 1m (fekete).
Az USB to USB-C kábel 100 watt teljesítményt kínál. Mágneses technológiával, magas minőségű kivitelezéssel és okos funkciókkal rendelkezik, így minden felhasználónak ideális, aki értékeli a teljesítményt és a kényelmet.

Mágneses tárolási módszer
Az innovatív mágneses tárolási módszer biztosítja, hogy az Essager kábel mindig szépen feltekerve és használatra készen álljon. A kábel mentén lévő mágnesek révén könnyen feltekerhető és tárolható, anélkül hogy aggódnia kellene a gubancolódás miatt.

Teljesítmény
Az Essager kábel 7 amper áramot és 100 watt teljesítményt támogat, amely gyors és hatékony töltést biztosít olyan eszközök számára, mint a tabletek, telefonok és fejhallgatók. Az akár 480 Mbps adatátviteli sebesség további kényelmet biztosít. Az USB 2.0 szabvány garantálja a stabilitást és az átvitel sebességét.

Magas minőségű kivitelezés
A termék magas minőségű anyagokból készült, beleértve az alumíniumot és a TPE-t, és a gyártás során magas sűrűségű fonási folyamatot alkalmaztak. Az alkalmazott megoldás nemcsak esztétikus megjelenést biztosít, hanem tartósságot és kopásállóságot is.

Intelligens chip
Az E-Marker chip felel az töltési protokoll ellenőrzéséért, biztosítva, hogy az áram és feszültség optimálisan illeszkedjen a csatlakoztatott eszközhöz. Így biztos lehet benne, hogy a töltés hatékonyan és biztonságosan történik.

Kompatibilitás
Az Essager kábel működik a legújabb telefonmodellekkel, mint az iPhone 15, Huawei Mate 60, Samsung Galaxy S23 és sok más készülék. Ezen kívül alkalmas kisebb háztartási eszközök és játékkonzolok, mint a Nintendo Switch és PlayStation 5 töltésére is.

Gyártó: Essager
Gyártói kód: EXCT-YS01-P
Csatlakozók: USB-A to USB-C
Teljesítmény: 100W
Adatátvitel: USB 2.0 480 Mbps
Anyag: Alumínium ötvözet, TPE, 48-szálas PP fonal
Hossz: 1 m
Szín: fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett