Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6921002635110 Márka: Mcdodo

USB to lightning prism 90 fokos kábel Mcdodo CA-3511, 1,8m (fekete)


Cikkszám: CA-3511 | EAN/Vonalkód: 6921002635110 | Márka: Mcdodo

USB to lightning prism 90 fokos kábel Mcdodo CA-3511, 1,8m (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Prism USB to lightning szögletes kábel Mcdodo CA-3511, 1,8m (fekete).

Szeretsz telefonon játszani? Vagy gyakran nézel videókat a Youtube-on? Imádni fogod a Mcdodo Prism szögletes kábelt. A terméket a szögletes kialakítása különbözteti meg, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen használd a telefonodat töltés közben. Villámgyors adatátvitelt biztosít és támogatja a gyorstöltési protokollokat, stabil 3A-es áramellátást nyújtva. A modern dizájn biztosan felkelti a felhasználók figyelmét, és a robusztus kidolgozásnak köszönhetően a kábel évekig szolgálni fog.

Töltő játékosoknak:
A Mcdodo CA-3511 kábel kifejezetten a játékosok számára készült. A speciálisan kialakított csatlakozó 90°-os szögben hajlított, így a telefon töltés közben is tökéletesen illeszkedik a kezedbe. Ráadásul a 1,8 méteres hosszúság biztosítja a mozgásszabadságot. Mostantól kényelmesen játszhatsz arcade játékokat anélkül, hogy zavarnának a vezetékek!

Gyors töltés:
A kábel támogatja a gyorstöltést és akár 12 wattos áramellátást is biztosít. Kompatibilis az Apple Lightning csatlakozóval ellátott eszközökkel, így nyugodtan feltöltheted azokat anélkül, hogy túlterheléstől vagy rövidzárlattól kellene tartanod.

Masszív felépítés:
A gondos kidolgozásnak köszönhetően a Prism Angle Cable évekig tartó befektetés. Egy erősített rézmagra, egy masszív nejlon fonatra és egy aranyozott dugóra támaszkodva a maximális teljesítményt és biztonságot érhetjük el, valamint ellenáll a kopásnak. Érdemes megemlíteni a kábel megkülönböztető dizájnját – a átlátszó burkolat révén láthatjuk a belső komponenseket, ami cyber punk hangulatot kölcsönöz a terméknek.

Model: CA-3511
Tulajdonságok: Gyorstöltés, adat szinkronizálás
Kimeneti áram: 3A
Hossz: 1,8 m
Kompatibilitás: Iphone, iPad, iPod stb.
Anyag: Cink ötvözet + TPE + nejlon
Szín: Fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett