Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975253972760 Márka: Essager

USB kábel Essager EXC7A-CG01-P USB - USB-C 100W 1m (fekete)


Cikkszám: EXC7A-CG01-P | EAN/Vonalkód: 6975253972760 | Márka: Essager

USB kábel Essager EXC7A-CG01-P USB - USB-C 100W 1m (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

3700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Essager EXC7A-CG01-P USB - USB-C 100W 1m USB kábel (fekete).

Az Essager USB-A - USB-C magas töltési teljesítményt, nagysebességű adatátvitelt és strapabíró kialakítást kínál. Akár 100 wattos kimeneti teljesítménnyel és egy intelligens chippel a kábel beállítja a töltési intenzitást a csatlakoztatott eszközhöz, biztosítva ezzel a gyors és biztonságos töltést. Ideális különféle eszközökhöz, nyújtva a szükséges teljesítményt és tartósságot a mindennapi használathoz.

Kiemelkedő töltési teljesítmény A Essager kábel akár 80 wattos töltési teljesítményt is képes elérni kompatibilis 11 V / 7,3 A töltőkkel, lehetővé téve készülékeid gyors feltöltését. Az OPPO K10 Pro energiáját körülbelül 31 perc alatt újítja meg. A kábel támogatja a 100/80/66/40/22.5 W töltést, így ideális választás számos eszközhöz, beleértve az okostelefonokat, powerbankokat és asztali kiegészítőket.

Gyors adatátvitel A hatékony töltés mellett az Essager kábel 480 Mbps adatátvitelt tesz lehetővé. Ez azt jelenti, hogy a fényképek, videók és egyéb fájlok átvitele gyors és hatékony az eszközök között, időt takarítva meg és növelve a termelékenységet.

Robusztus kialakítás Magas minőségű alumínium ötvözetből készült és réz maggal felszerelt Essager kábel rendkívül tartós és kopásálló. A törésálló kialakítás és a korrózióálló csatlakozó hosszú élettartamot biztosít, károsodás nélküli használatot nyújtva. Ezen felül a fényjelző lehetővé teszi, hogy sötétben is gyorsan megtaláld okostelefonodat, ami rendkívül praktikus a mindennapokban.

Széles kompatibilitás Az Essager USB-A - USB-C 100W kábel kompatibilis a legkülönbözőbb eszközökkel, például Huawei, Honor, OPPO, VIVO, Samsung márkák, valamint különféle kiegészítők, például powerbankok, asztali lámpák és ventilátorok esetében is. Így függetlenül attól, hogy milyen típusú eszközeid vannak, ez a kábel ideális választás lesz a töltésükre és adatátvitelükre.

Stabil és hatékony működés Réz magjának köszönhetően az Essager kábel stabil és hatékony működést biztosít. Egy intelligens chip beállítja a töltési intenzitást a csatlakoztatott eszközhöz, ami nemcsak gyorsítja a töltést, hanem védi is az akkumulátort a károsodástól.

Márka: Essager
Szín: Fekete
Kimeneti teljesítmény: 100W (max.)
Hossz: 1m
Anyag: Alumínium ötvözet
Funkció: Töltés, adatátvitel
Átvitel sebessége: 480Mbps
Interfész: USB-A - USB-C
Áramerősség: 7 A

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett