Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168439261 Márka: Blitzwolf

USB-C/USB-A to USB-C/Lightning 4 az 1-ben kábel 1.2m 240W RGB (szürke)


Cikkszám: BW-HDC6 Grey | EAN/Vonalkód: 5906168439261 | Márka: Blitzwolf

USB-C/USB-A to USB-C/Lightning 4 az 1-ben kábel 1.2m 240W RGB (szürke)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Blitzwolf BW-HDC6 egy sokoldalú 4 az 1-ben kábel, amely különféle eszközöket képes tölteni különböző csatlakozóinak (USB-A / USB-C to USB-C / Lightning) köszönhetően. Legyen szó laptopról, powerbankról vagy hagyományos töltőről, most teljes rugalmasságot és kompatibilitást élvezhetsz. A termék egyszerű tárolását és szállítását praktikus tépőzáras rögzítő segíti.

Dupla csatlakozók a teljes rugalmasságért
A BlitzWolf BW-HDC6 innovatív dupla csatlakozó rendszert kínál, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén válasszon különböző interfészek közül: USB-A vagy USB-C és USB-C vagy Lightning. Ezzel a kialakítással szinte bármilyen eszköz tölthető, függetlenül a töltő vagy a port típusától. Most csak egy kábelre van szüksége, hogy minden töltési igényt kielégítsen - nincs szükség több kábel állandó rendelkezésre tartására!

Lenyűgöző teljesítmény
A BlitzWolf BW-HDC6 kábel támogatja a gyors töltést, akár 240 watt teljesítményig (USB-C to USB-C kapcsolat esetén), így ideális választás a legnagyobb teljesítményt igénylő eszközök, például laptopok és tabletek számára is. Az ilyen magas teljesítmény garantálja, hogy eszközei rövid idő alatt használatra készek lesznek!

Azonnali adatátvitel
A BW-HDC6 nagysebességű adatátvitelt is kínál, akár 480 Mbps sebességgel. Ez lehetővé teszi a fényképek, videók vagy dokumentumok hatékony átvitelét az eszközök között, ezzel időt takarítva meg és növelve a munkahatékonyságot.

Megerősített kialakítás és tartósság
A BlitzWolf BW-HDC6 kábel tartós anyagokból készült, mint például cinkötvözet és szilikon, biztosítva annak tartósságát és ellenálló képességét a mindennapi kopás ellen. Ezen felül a megerősített kábel garantálja a stabil töltést és minimalizálja a sérülés kockázatát, így hosszú ideig használható.

Gyártó: BlitzWolf
Modell: BW-HDC6
Szín: Szürke
Típus: USB-A / USB-C to USB-C / Lightning
Anyag: Cinkötvözet + szilikon
Kimeneti teljesítmény: Max. 240 W
Átvitel sebessége: Akár 480 Mbps
Hosszúság: 1,2 m

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett