Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941237196460 Márka: JOYROOM

USB-A - Type-C kábel / Surpass / Type-C / 3A / 1.2m Joyroom S-UC027A12 (kék)


Cikkszám: S-UC027A12 1.2m Blue | EAN/Vonalkód: 6941237196460 | Márka: JOYROOM

USB-A - Type-C kábel / Surpass / Type-C / 3A / 1.2m Joyroom S-UC027A12 (kék)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom USB/USB-C kábel S-UC027A12 3A, 1.2m (kék)

Töltsd készülékeidet még rövidebb idő alatt. A Joyroom USB/USB-C kábel 3A áramerősséggel rendelkezik, így gyorsan feltöltheti például táblagépedet vagy telefonodat. Emellett akár 480 Mbps sebességgel is lehetővé teszi a fájlok átvitelét. Ugyanakkor rendkívül tartós és ellenáll a sérüléseknek.

Gyors töltés - gyors adatátvitel
Most rövid idő alatt feltöltheted a kiválasztott eszközöket. A kábel akár 3 A áramerősséget biztosít, amely lehetővé teszi az olyan eszközök gyors újratöltését, mint az okostelefonok és táblagépek. De ez még nem minden kényelem. A termékkel hatékonyan át tudod vinni a fájlokat is. Az akár 480 Mbps átviteli sebességgel nem kell sokáig várnod, amíg az összes szükséges fotó vagy videó elér a célhoz.

Gondosan átgondolt kialakítás
Fejlesztett kialakításának köszönhetően a kábel rendkívül tartós. Kiemelkedik hajlítás-, kopás- és sérülésállóságával, és a megerősített kábel stabilabb, gyorsabb töltési élményt nyújt. A termék tartósságát egy kiváló minőségű nejlon fonat is növeli. A kábel aranyozott csatlakozókkal rendelkezik, amelyek rendkívül hosszú élettartamúak, valamint egy fliptokot, ami megvédi a túlmelegedéstől.

Széles kompatibilitás
A kábel számos USB-C porttal rendelkező eszközzel kompatibilis. Segítségével könnyedén töltheted például a MacBookodat, a Dell vagy Lenovo laptopodat, a Xiaomi vagy Samsung okostelefonodat, az iPad-edet vagy a Nintendo Switch konzolodat. Ezen kívül használhatod merevlemez ház csatlakoztatására is. Ráadásul a felhasznált technológiai megoldásoknak köszönhetően a kábel nemcsak gyors, hanem biztonságos töltést is biztosít.

Gyártó: Joyroom

Modell: S-UC027A12

Tipus: USB/USB-C

Áram: max. 3 A

Átviteli sebesség: Akár 480 Mbps

Anyag: PVC + nejlon fonat

Hossz: 1,2 m

Szín: kék

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett