Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339171926 Márka: U.S. POLO ASSN.

US Polo USHMP15SUCIT iPhone 15 6.1" átlátszó MagSafe Collection tok


Cikkszám: USP000132-0 | EAN/Vonalkód: 3666339171926 | Márka: U.S. POLO ASSN.

US Polo USHMP15SUCIT iPhone 15 6.1" átlátszó MagSafe Collection tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

US Polo MagSafe Collection
A legújabb védőtok kollekció, amelyet a US Polo márka jegyzett, azoknak készült, akik értékelik a minimalistákat és a magas funkcionalitást. A kollekció a legmagasabb minőségű kivitelezést, divatos és stílusos megjelenést, valamint a legmagasabb szintű védelmet kínálja, amelyet a drága okostelefonja biztosan megérdemel.

Elegáns megjelenés
A MagSafe Collection védőtokjai ideális választás azok számára, akik elegáns és minimalista kiegészítőket kedvelnek. A tokok tökéletesen kiemelik az iPhone eredeti dizájnját, és egyben gyönyörű dekorációvá válnak. A védőtokok jellegzetessége a kis US Polo logó, amely az elit megjelenést és a tulajdonos kifinomult stílusát hangsúlyozza. Adjon magának egy eredeti megjelenést, és tűnjön ki a tömegből.

Tartós anyagok és kiváló kivitelezés
Csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel a kollekció gyártásához. Minden tok erős és kemény polikarbonátból (hátlap) készül, amely erősíti a telefon hátlapját a törés ellen. A készülék oldalait rugalmas termoplasztikus poliuretán védi, amely biztosítja a könnyű összeszerelést és szétszerelést, valamint védi a készülék oldalait a sérülésektől. A tokba bújtatott telefon biztosan illeszkedik a kézhez, és szinte tökéletesen illeszkedik a készülékhez, növelve ezzel a biztonságot és az ütésállóságot, valamint tompítja az ütközéseket. A tokok enyhén megemelt élekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolásoktól vagy töréstől. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gombfedéllel és portkivágással rendelkezik.

Kényelmes telefon töltés
A kollekciót egy MagSafe mágneses gyűrűvel egészítették ki, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. Mostantól felejtheti el a tok eltávolítását a telefon töltéséhez - a kollekció lehetővé teszi a telefon akkumulátorának kényelmes töltését anélkül, hogy aggódnia kellene a kamera véletlen sérülése miatt.

A terméket a US Polo Assn márka licencével gyártották.

Műszaki adatok
Kollekció: Magsafe Collection
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Átlátszó
Kompatibilitás: iPhone 15 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett