Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8886463689011 Márka: UNIQ

Uniq Moven iPad Air 11" (2024) fliptok - Kék


Cikkszám: Uni001257-0 | EAN/Vonalkód: 8886463689011 | Márka: UNIQ

Uniq Moven iPad Air 11" (2024) fliptok - Kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Moven fliptok új, magasabb szintre emeli Apple iPad készüléked védelmét. Nincsenek kompromisszumok – gyönyörű megjelenés megbízható védelemmel kombinálva. Tökéletes minden körülmények között. A minimalista tok védőfedéllel rendelkezik, amely origami módjára hajtogatható - ennek köszönhetően a tok állványként is funkcionál, több pozícióban állítható. Könnyedén beállíthatod az iPad-et a Moven tokkal egy kényelmes pozícióba saját preferenciáid szerint - kényelmesen nézheted a filmeket, olvashatsz vagy telefonálhatsz anélkül, hogy használnád a kezedet.

Stílusos elhelyezés
A Moven kompatibilis az Apple Pencillel, és van benne egy diszkrét rekesz, ahol elhelyezheted a stylust. Ezenkívül a tok kompatibilis a Touch ID-val is - ezt a tokon lévő speciális kivágás teszi lehetővé.

Tökéletes védelem
A tok hátulja rendkívül tartós TPU anyagból készült, amely a sarkokon megerősített. A Moven a Shock Armor 360° technológiával gazdagodott, ami tökéletesen csillapítja a készüléket, megvédi a sérüléstől vagy rongálódástól. A tok további védelmét a hátsó, átlátszó panel biztosítja, amely a 2H keménységi szintű karcokkal szemben ellenálló. A tok tökéletesen illeszkedik az iPadhez, minden szükséges kivágással rendelkezik a portokhoz vagy interfészekhez, így semmilyen módon sem zavarja a mindennapi használatot.

Műszaki adatok
Modell: Moven
Típus: Fliptok
Anyag: TPU/PC
Szín: Kék
Kompatibilitás: Apple iPad Air 11" (2024)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett