Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8886463687116 Márka: UNIQ

Uniq Heldro Mag Magclick töltőtok iPhone 15 Pro - átlátszó


Cikkszám: Uni001096-0 | EAN/Vonalkód: 8886463687116 | Márka: UNIQ

Uniq Heldro Mag Magclick töltőtok iPhone 15 Pro - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Uniq Heldro MAG Ismerje meg a jól ismert és elismert Uniq márka legújabb ajánlatát - a Heldro Mag iPhone tokot. Ez az egyedülálló védőtok azok számára készült, akik maximális védelmet keresnek az eszközeik számára, miközben praktikus megoldásokat kínál. A kollekciót mindenki értékelni fogja, aki fontosnak tartja a kényelmet és a funkcionalitást.

Tok kényelmes pánttal
A Heldro Mag kollekció beépített, rugalmas, erős FlexGrip™ pánttal van ellátva, így biztos lehet benne, hogy a telefon nem csúszik ki a kezéből. A karpánt lehetővé teszi a telefon kényelmes használatát kedvenc sportja közben is. Ez egy tökéletes kiegészítő mindenkinek, aki szereti aktívan tölteni a szabadidejét. A készlet tartalmaz egy cserélhető FlexGrip™ pántot, amellyel gyorsan és hatékonyan megváltoztathatja a tok megjelenését, így új dizájnt alkothat iPhone-jának. A készlet tartalmaz továbbá egy csuklópántos nyakláncot is, amely további védelmet nyújt az eszköz leesése ellen. Ezek a megoldások tökéletesek nyaraláshoz és azok számára, akik szeretik aktívan tölteni az idejüket.

Tartós anyagok
Prémium anyagokat használtak fel ezen védőtok kollekció gyártásához. Minden tok kemény polikarbonátból készül, amely ütésállóvá és ellenállóvá teszi a sérülésekkel szemben. A tok kissé megemelt külső szélekkel rendelkezik, amelyek megvédik a képernyőt a karcolásoktól sík felületen, mint az asztal, míg a pici megemelt szélek a kamera lencséje körül védelmet nyújtanak a törés vagy karcolás ellen. A Heldro Mag kollekciót 4 méteres magasságból történő esések ellen tesztelték, amit a 13 Feet Concrete tanúsítvány igazol, így szinte páncélszerű védelmet biztosít a telefonnak. Az Ön iPhone-ja a lehető legjobb védelmet érdemli. Válassza a Uniq Heldro Mag-et és adjon neki a legmagasabb szintű védelmet. Minden tok rendelkezik a szükséges kivágásokkal a portokhoz és beépített gombokkal, így nem okoz problémát az eszköz napi használata során.

Töltse vezeték nélkül!
A tok mágneses gyűrűvel van felszerelve, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, így biztosítva a gyors és egyszerű töltést. Csak helyezze a vezeték nélküli töltőt a tokra, és a töltési folyamat megkezdődik.

Technikai adatok
Kollekció: Heldro MAG
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Átlátszó
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett