Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8886463688977 Márka: UNIQ

Uniq Camden Click tok iPad Air 11" (2024) - Kék


Cikkszám: Uni001253-0 | EAN/Vonalkód: 8886463688977 | Márka: UNIQ

Uniq Camden Click tok iPad Air 11" (2024) - Kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Emeld ki iPadod szépségét egy ultra-vékony, minimalista borítóval. A praktikusságot időtlen stílussal ötvözve, ez a tökéletes mindennapi választás. Tökéletes társ az utazásokhoz. Előnyben részesíted a fekvő módú munkát, vagy a portré mód kényelmesebb számodra? A Camden Click lehetőséget biztosít mindkét mód használatára. Az Y-hajtás funkció három képernyő-irányultsággal lehetővé teszi, hogy az iPadot a számodra tökéletes szögben használhasd, így bárhol könnyedén végezheted a munkát.

Mindig munkára kész iPad A Camden Click teljes mértékben kompatibilis az iPad automatikus ébresztés és alvó funkciójával. Ezzel a tokkal az iPad automatikusan felébred, amikor kinyitod, és alvó módba kerül, amikor becsukod, ami növeli a felhasználói kényelmet és energiát takarít meg. Ezenkívül a tok könnyen visszahajtható, gyors hozzáférést biztosítva a kamerához.

Beépített Apple Pencil tartó Az integrált stylus tartó megakadályozza, hogy elveszítsd a tokot, miközben könnyű hozzáférést és egyidejű töltést biztosít útközben. Az iPad használata még soha nem volt ilyen élvezetes, mivel minden egy helyen van!

Műszaki adatok:
Modell: Camden Click
Típus: Fliptok
Anyag: TPU/PC
Szín: Kék
Kompatibilitás: Apple iPad Air 11" (2024)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett