Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8886463688717 Márka: UNIQ

Uniq Camden Click tok iPad Air 11" 2024 - bézs


Cikkszám: Uni001232-0 | EAN/Vonalkód: 8886463688717 | Márka: UNIQ

Uniq Camden Click tok iPad Air 11" 2024 - bézs


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Fedezd fel iPad-ed szépségét egy ultra-vékony, minimalista tokkal. A praktikumot időtlen stílussal ötvözve, ez a tökéletes mindennapi választás.

A tökéletes útitárs: Inkább fekvő helyzetben szeretsz dolgozni, vagy talán az álló helyzet kényelmesebb számodra? A Camden Click lehetőséget kínál arra, hogy mindkét irányban használd. Az Y-hajtogatás három képernyő-orientációval lehetővé teszi, hogy iPad-edet a tökéletes szögbe állítsd, így könnyedén végezheted munkádat bárhol.

Az iPad mindig készen áll a munkára: A Camden Click teljesen kompatibilis az iPad automatikus ébresztési és alvási funkciójával. Ennek a toknak köszönhetően iPaded automatikusan ébred, amikor kinyitod, és alvó módba kerül, amikor becsukod, ami növeli a használati kényelmet és energiát takarít meg. Emellett a tok könnyen visszahajtható, így gyorsan hozzáférhetsz a kamerához.

Beépített Apple Pencil tartó: Az integrált stílustartó megakadályozza a stylus elvesztését, miközben biztosítja az egyszerű hozzáférést és az utazás közbeni egyidejű töltést. Az iPaddel való munka soha nem volt ennyire élvezetes, hiszen mindened egy helyen van!

Műszaki adatok:
- Modell: Camden Click
- Típus: Fliptok
- Anyag: TPU/PC
- Szín: Bézs
- Kompatibilitás: Apple iPad Air 11" (2024)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett