Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8886463688793 Márka: UNIQ

Uniq Camden Click tok Apple iPad Air 13" 2024-hoz - rózsaszín


Cikkszám: Uni001243-0 | EAN/Vonalkód: 8886463688793 | Márka: UNIQ

Uniq Camden Click tok Apple iPad Air 13" 2024-hoz - rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Fedezd fel az iPad szépségét egy ultrakönnyű, minimalista borítóval. Az egyszerűséget és az időtlen stílust ötvözi, így tökéletes választás a mindennapokra. Tökéletes társ az utazásokhoz. Jobban szeretsz fekvő tájolásban dolgozni, vagy esetleg az álló tájolás kényelmesebb számodra? A Camden Click lehetővé teszi, hogy mindkét módban használhasd: vertikálisan és horizontálisan. A Y-hajtogatás három képernyő-orientációval biztosítja, hogy az iPad mindig a tökéletes szögben legyen, bárhol is dolgozol.

Az iPad mindig munkára kész A Camden Click teljesen kompatibilis az iPad automatikus ébredés és alvó funkciójával. Ennek a toknak köszönhetően az iPad automatikusan felébred, amikor kinyitod, és alvó módba lép, amikor bezárod, így növelve a használati kényelmet és energiát takarítva meg. Továbbá a tok könnyen visszahajtható a gyors kamerához való hozzáférés érdekében.

Beépített Apple Pencil tartó Az integrált stylus tartónak köszönhetően a ceruza nem fog elveszni, és könnyen hozzáférhető és egyidejű töltést biztosít utazás közben. Az iPaddel való munka még soha nem volt ilyen élvezetes, mivel minden egy helyen van!

Műszaki adatok:
Modell: Camden Click
Típus: Fliptok
Anyag: TPU/PC
Szín: Rózsaszín
Kompatibilitás: Apple iPad Air 13" (2024)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett