Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769360800 Márka: Hurtel

Ultra Clear tok Honor 90 - átlátszó


Cikkszám: Ultra Clear Honor 90 | EAN/Vonalkód: 5907769360800 | Márka: Hurtel

Ultra Clear tok Honor 90 - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ultra Clear tok Honor 90 - átlátszó Az Ultra Clear tok ötvözi a stílust és a védelmet. Az ultra-vékony kialakítás, mindössze 0,5 mm vastag, szinte észrevehetetlenné teszi a tokot, miközben hatékony védelmet nyújt a károsodások ellen. A tok rugalmas és tartós TPU anyagból készült, amely tökéletesen elnyeli az eséseket. A kiemelkedő élek védik a képernyőt és a kamerát, a reszponzív gombok pedig megkönnyítik az eszköz használatát. A texturált burkolat megakadályozza a légbuborékok kialakulását. Az Ultra Clear tok legfontosabb előnyei:- Védi a képernyőt és a kamerát a karcolásoktól. Kiemelkedő élek extra védelmet nyújtanak, amikor a telefon sík felületre kerül.
- Könnyen felhelyezhető és eltávolítható a telefonról. Termoplasztikus TPU-ból készült, ami rugalmasságot garantál deformáció veszélye nélkül.
- Lehetővé teszi, hogy élvezzük a telefon eredeti dizájnját extra terjedelem nélkül. Az ultra-vékony kialakítás, mindössze 0,5 mm vastag, megőrzi az eszköz vékony profilját.
- Megakadályozza a légbuborékok kialakulását a tok és a telefon között - ami kulcsfontosságú az eszköz nedvességtől való védelme szempontjából.
- Ingyenes hozzáférést biztosít minden porthoz és gombhoz. Precíz kivágások és reszponzív gombok biztosítják a telefon zavartalan működését.
Műszaki adatok:- Sorozat: Ultra Clear
- Kompatibilitás: Honor 90
- Anyag: TPU
- Szín: átlátszó
Védelem apró részletekkel Az Ultra Clear okostelefon tok nemcsak a karcolásoktól védi a telefont, hanem úgy teszi ezt, hogy nem zavarja az eredeti dizájnt. A képernyő és a kamera köré stratégiailag elhelyezett kiemelkedő élek biztonságban tartják ezeket a kulcskomponenseket, még akkor is, ha a telefont kemény felületre helyezik. Rugalmasság minden részletben Az Ultra Clear tok, az innovatív TPU anyag használatának köszönhetően, úgy illeszkedik az eszköz formájához, mint egy második bőr. Ez az anyag nem csak a tok könnyű fel- és levételét teszi lehetővé, hanem magas ellenállást biztosít a deformációval és károsodással szemben is. Tökéletesen vékony Értékeljük az okostelefon eredeti megjelenését? Az Ultra Clear tok ultra-vékony kialakítása tökéletesen illeszkedik bármely modellhez, anélkül, hogy növelné annak méretét, miközben védelmet nyújt a mindennapi fenyegetésekkel szemben. Ez egy olyan megoldás, amely ötvözi a stílust a funkcionalitással. Felejtse el a légbuborékokat Az Ultra Clear okostelefon tok texturált felülete elengedhetetlen az eszköz megfelelő állapotának megőrzéséhez. Hatékonyan megakadályozza a légbuborékok kialakulását a tok és a telefon között, ezáltal megszünteti a nedvességkondenzáció kockázatát. Felhasználóbarát használat az ujjbegyeken A reszponzív gombok és precíz kivágások az Ultra Clear tokban teljes hozzáférést biztosítanak a telefon összes funkciójához. Emellett nagyszerű védelmet nyújtanak a gombokba bekerülő szennyeződések ellen.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett