Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769360770 Márka: Hurtel

Új Sleep View tok hajtókával és állvánnyal Samsung Galaxy A55-höz - kék


Cikkszám: New Sleep View Case SAM A55 Blue | EAN/Vonalkód: 5907769360770 | Márka: Hurtel

Új Sleep View tok hajtókával és állvánnyal Samsung Galaxy A55-höz - kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Új Sleep View tok hajtókával és állvánnyal Samsung Galaxy A55-höz - kék A tökéletes telefontok kiválasztása jelentősen megkönnyítheti a mindennapi használatot - ezért válaszd az Új Sleep View tokot! Átgondolt fliptok kialakítása biztosítja a könnyű kezelhetőséget és a képernyő egyszerű elérését, ami rendkívül kényelmes utazás és munka közben. A mágneses hajtóka gondoskodik a telefon biztonságáról, az állvány funkció pedig lehetővé teszi a média kényelmes nézését. A magas minőségű anyagok használatának köszönhetően a tok tartós és esztétikus, ami tökéletes kiegészítővé teszi okostelefonodhoz. Az Új Sleep View tok legfontosabb előnyei: - Zökkenőmentes hozzáférést biztosít a telefonhoz. Az oldalra nyíló tok gyors és kényelmes használatot tesz lehetővé, a fliptok kialakítás pedig megkönnyíti a nyitást és zárást.
- További védelmet nyújt a képernyőnek. A mágneses hajtóka megakadályozza a tok véletlenszerű kinyílását és a képernyő karcolását.
- Minden oldalról védi a telefont. Felejtsd el a karcolásokat és a véletlen mechanikai sérüléseket az éleken. A tok a kamerát is tökéletesen védi, amely nem áll ki a házból.
- Tartós és masszív. A PC és PU anyagok biztosítják a tartósságot és az ellenállóságot a szennyeződésekkel és a sérülésekkel szemben. A tok kellemes tapintású, ami növeli a használati komfortot.
- Kényelmes megtekintés. A tok könnyen állvánnyá alakítható, ami lehetővé teszi a média kényelmes használatát anélkül, hogy a telefont tartanod kellene.
Specifikáció: - Márka: Hurtel - Sorozat: Új Sleep View tok - Kompatibilitás: Samsung Galaxy A55 - Anyag: PC, PU - Kék szín Kényelmes használat a mindennapokban Az Új Sleep View tokot a maximális felhasználói kényelem érdekében tervezték. A fliptok kialakításnak köszönhetően a smartphone kezelése intuitív és kellemes lesz. Függetlenül attól, hogy a tok nyitott vagy zárt állapotban van, a telefonod biztonságban lesz. Biztonság és elegancia egyben Az Új Sleep View tok mágneses hajtókája garantálja, hogy a telefonod minden körülmények között védve marad. Ez az intelligens funkció megakadályozza a véletlenszerű kinyílást, biztosítva, hogy a telefonod mindig védve legyen. Ugyanakkor stílust és eleganciát kölcsönöz. Komplex védelem Az Új Sleep View tok zárt kialakítása tökéletesen védi a telefonod minden oldalról. Függetlenül attól, hogy a telefon az asztalon fekszik, vagy a kezedben tartod - a tok megvédi a karcolásoktól, esések hatásaitól és a mindennapi használat egyéb meglepetéseitől. Tartósság és kényelem Az Új Sleep View tok készítéséhez használt anyagok - PC és PU - tartósak és esztétikusak. Ellenállnak a mindennapi kopásnak és biztosítják, hogy a tok sokáig megőrizze hibátlan megjelenését. A kényelemről a kellemes-tapintású textúra is gondoskodik, ami még kellemesebbé teszi a telefon használatát. Sokoldalú használat Az Új Sleep View tok állvány funkciója ideális megoldás azok számára, akik gyakran használják a médiát okostelefonjukon. Lehetővé teszi filmek kényelmes nézését, fotók megtekintését vagy olvasást anélkül, hogy a telefont a kezedben kellene tartanod. Ez nagyszerű módja annak, hogy növeld telefonod funkcionalitását mind otthon, mind útközben.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett