Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769360763 Márka: Hurtel

Új Sleep View tok flippel és állvánnyal Samsung Galaxy A35-höz - kék tok


Cikkszám: New Sleep View Case SAM A35 Blue | EAN/Vonalkód: 5907769360763 | Márka: Hurtel

Új Sleep View tok flippel és állvánnyal Samsung Galaxy A35-höz - kék tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Új Sleep View tok flippel és állvánnyal Samsung Galaxy A35-höz - kék
A tökéletes telefontok kiválasztása nagyban megkönnyítheti a készülék mindennapi használatát - válaszd az Új Sleep View tokot! Jól átgondolt "fliptok" kialakítása biztosítja a könnyű használatot és a képernyőhöz való hozzáférést, ami rendkívül kényelmes utazás vagy munka közben. A mágneses fedelet biztosítja, hogy a telefon mindig biztonságban legyen, és az állvány funkció lehetővé teszi a kényelmes médiafogyasztást. A kiváló minőségű anyagok használatának köszönhetően a tok tartós és esztétikus, ami tökéletes kiegészítővé teszi az okostelefonodhoz.

A New Sleep View tok legfontosabb előnyei:
- Zavartalan hozzáférést biztosít a telefonhoz. A oldalra nyíló tok gyors és kényelmes telefonhasználatot biztosít, a "fliptok" kialakítás pedig megkönnyíti a nyitást és zárást.
- További védelmet nyújt a képernyő számára. A mágneses fedél megelőzi a tok véletlen kinyílását és a képernyő megkarcolódását.
- Minden oldalról védi a telefont. Felejtsd el a karcolásokat vagy véletlen mechanikai sérüléseket az éleken. A tok a kamerát is tökéletesen védi, amely nem nyúlik ki a burkolatból.
- Ez tartós és szilárd. A PC és PU anyagok biztosítják a tartósságot és a szennyeződések és károk elleni ellenállást. A tok kellemes tapintású, ami növeli a használat kényelmét.
- Kényelmes megtekintést tesz lehetővé. A tok könnyen állvánnyá alakítható, ami lehetővé teszi a média kényelmes használatát anélkül, hogy a telefont tartani kellene.

Specifikáció:
- Márka: Hurtel
- Sorozat: New Sleep View tok
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy A35
- Anyag: PC, PU
- Szín: Kék

Kényelmes mindennapi használat Az Új Sleep View tokot a maximális felhasználói kényelem szem előtt tartásával tervezték. A "fliptok" kialakításnak köszönhetően az okostelefon használata intuitív és kellemes lesz. Függetlenül attól, hogy a tok nyitva vagy zárva van, a telefon biztonságban lesz. Biztonság és elegancia egyben Az Új Sleep View tok mágneses fedele garantálja, hogy a telefon minden körülmények között védett maradjon. Ez az okos funkció megelőzi a véletlen kinyílást, biztosítva, hogy a telefon mindig védett legyen. Ugyanakkor stílust és eleganciát ad hozzá. Átfogó védelem Az Új Sleep View tok zárt kialakítása révén a telefon mindenképpen teljesen védett. Függetlenül attól, hogy a telefon az asztalon pihen vagy a kezedben van - a tok megvédi a karcolásoktól és a mindennapi használat során fellépő hatásoktól és meglepetésektől. Tartósság és kényelem Az anyagok, amelyekből az Új Sleep View tok készül - PC és PU - egyaránt tartósak és esztétikusak. Ellenállnak a mindennapi kopásnak és biztosítják, hogy a tok hosszú ideig megőrizze kifogástalan megjelenését. A használat kényelmét tovább növeli a kellemes tapintású felület, ami még kellemesebbé teszi a telefont használatát. Sokoldalúság a használatban Az Új Sleep View tok által kínált állvány funkció ideális megoldás azok számára, akik gyakran használnak médiát az okostelefonjukon. Lehetővé teszi filmek kényelmes nézését, fényképek megtekintését vagy olvasást anélkül, hogy a telefont tartani kellene. Ez nagyszerű módja annak, hogy növelje a telefon funkcionalitását otthon és útközben egyaránt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett