Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576259757 Márka: Hurtel

Új kihajtható támaszos tok Samsung Galaxy A12 5G számára, zöld színű


Cikkszám: NEW KICKSTAND SAMSUNG A12 GREEN | EAN/Vonalkód: 9145576259757 | Márka: Hurtel

Új kihajtható támaszos tok Samsung Galaxy A12 5G számára, zöld színű


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Új kihajtható támaszos szilikon telefontok Az Új Kickstand Case többfunkciós szilikon tok számos előnnyel rendelkezik. Könnyen felhelyezhető, tökéletesen illeszkedik a készülékre, és jól védi azt esések vagy ütődések esetén. Fontos megemlíteni, hogy a beépített támasz jelentősen növeli a web böngészésének, filmnézésnek, fotók megtekintésének vagy cikkek olvasásának kényelmét. Kihajtás után a támaszt a kezébe helyezheti vagy kényelmesen elhelyezheti egy sík felületen, pl. íróasztalon vagy asztallapon. A Kickstand Case nagyon magas minőségű kivitelezéssel és elegáns megjelenéssel rendelkezik. Az Új Kickstand Case szilikon tok legfontosabb előnyei:
- Használati kényelmet biztosít a kihajtható támasznak köszönhetően. A tok lehetővé teszi a telefon függőleges vagy vízszintes elhelyezését a kényelmes böngészés vagy filmnézés érdekében.
- Hatékonyan védi a telefont a sérülésektől. Karcálló és ütésálló TPU anyagból készült, a tok nemcsak a hátlapot, hanem a telefon teljes élét is lefedi.
- Kiválóan illeszkedik telefonmodelljéhez. A Kickstand Case egyszerű hozzáférést biztosít a töltőcsatlakozóhoz, hangszóróhoz vagy gombokhoz.
- Jól fekszik a kézben és nem csúszik. A tok csúszásmentes felülettel és beépített támaszsal rendelkezik, amely markolatként is használható.
- Védelmet nyújt a kamera lencséinek a karcolások ellen. A tok szélei néhány milliméterrel meg vannak emelve, így a telefon kijelzővel felfelé helyezhető le, anélkül, hogy félnie kellene a sérülésektől.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett