Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941876211746 Márka: UGREEN

Ugreen US562 USB-C / USB-C PD kábel 100W 2m - fehér


Cikkszám: 15174-ugreen | EAN/Vonalkód: 6941876211746 | Márka: UGREEN

Ugreen US562 USB-C / USB-C PD kábel 100W 2m - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen US562 USB-C / USB-C PD kábel 100W 2m - fehér Biztosítja, hogy akár 100W teljesítménnyel gyorsan tölthessen, és akár 480Mb/s sebességgel gyors adatátvitelt érhessen el. A kábel támogatja a Power Delivery és a Quick Charge gyors töltési protokollokat. Tartós PVC anyaggal van bevonva, amely biztosítja, hogy a kábel hosszú ideig használható legyen. Ez a kombináció még a legigényesebb felhasználók számára is megfelelő lesz. A Ugreen US562 legfontosabb előnyei:
- Páratlan teljesítmény: A maximális 100W teljesítményű kábel biztosítja a lehető leggyorsabb töltést az eszközeinek, garantálva a teljes teljesítményt minimális idő alatt.
- Gyors adatátvitel: Fájlok átvitele 480 Mbps sebességgel, így az adatmegosztás és szinkronizálás villámgyors és hatékony.
- PD és QC támogatás: A Ugreen US562 kábel támogatja mind a Power Delivery (PD), mind a Quick Charge (QC) protokollokat, lehetővé téve különféle eszközök töltését, amelyek kompatibilisek ezekkel a szabványokkal.
- Tartós kivitel: Tartós PVC-bevonattal rendelkezik, amely ellenáll a sérüléseknek, így ideális az igényes felhasználók számára.
Specifikáció:
- Márka: Ugreen
- Modell: US562
- Fehér szín
- Csatlakozó típusa: USB-C
- Töltési támogatás: PD, QC
- USB szabvány: USB 2.0
- Adatátviteli sebesség: akár 480Mb/s
Maximális teljesítmény a gyors töltéshez
Teljes 100W teljesítménnyel a kábel lehetővé teszi, hogy a legnagyobb töltési hatékonyságot élvezze. Ne pazaroljon időt a hosszas várakozással - a Ugreen US562 kábellel az eszközei rekordidő alatt készen állnak a használatra. Gyors adatátvitel új szinten
Akár 480 Mb/s adatátviteli sebességgel a kábel lehetővé teszi a gyors fájlátvitelt. PD és QC támogatás a rugalmas töltésért
A kábelünk nem csak a gyors töltést biztosítja a Power Delivery (PD) és a Quick Charge (QC) támogatása révén, hanem minden helyzetre felkészít. Töltse eszközeit specifikációik szerint. Tartós konstrukció a hosszú élettartamért
Szilárd kialakítással és tartós PVC-borítással, akár úton van, akár irodában vagy otthon, a Ugreen US562 bármilyen körülmények között teljesít, biztosítva a megbízhatóságot és a tartósságot a mindennapi használatra.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett