Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941876240340 Márka: UGREEN

Ugreen US370 45034 nyomtatókábel USB-C / USB-B csatlakozóval 1m - fekete


Cikkszám: 45034-ugreen | EAN/Vonalkód: 6941876240340 | Márka: UGREEN

Ugreen US370 45034 nyomtatókábel USB-C / USB-B csatlakozóval 1m - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen US370 45034 nyomtatókábel USB-C és USB-B csatlakozókkal, 1 m hosszú - fekete. Az Ugreen US370 kábel megbízható társ a mindennapi nyomtatási és szkennelési munkákhoz. A Thunderbolt 3 kompatibilis USB-C csatlakozó gyors és stabil kapcsolatot biztosít USB-B 2.0 eszközökhöz, mint például a Brother, Canon, Dell, Epson, Fujitsu, HP, Panasonic, Lexmark és Samsung készülékekhez. Az akár 480 Mbps adatátviteli sebesség villámgyors nyomtatást és szkennelést tesz lehetővé késedelem nélkül. Az egyszerű csatlakoztatás további illesztőprogramok telepítése nélkül az Ugreen US370 kábelt a legjobb választássá teszi mindenki számára.

Műszaki adatok:
- Márka: Ugreen
- Modell: Ugreen US370 45034
- Csatlakozók:
- USB-C (férfi)
- USB-B (férfi)
- USB szabvány: 2.0
- Adatátviteli sebesség: akár 480 MB/s
- Anyag: ónbevonatú réz
- Hosszúság: 1 m
- Szín: fekete
- Lehetővé teszi egy laptop vagy PC USB-C csatlakozóval történő csatlakoztatását különböző nyomtatókhoz és szkennerekhez. A kábel kompatibilis a Brother, Canon, Dell, Epson, Fujitsu, HP, Panasonic, Lexmark és Samsung márkájú eszközökkel, garantálva a sokoldalú használatot.
- Gyors adatátvitel garanciája. Akár 480 Mbps sebességgel történő adatátvitelt biztosít.
- Azonnali csatlakozást nyújt. Nem igényel illesztőprogramok vagy programok telepítését.
- Védelem az interferenciák ellen. A kettős árnyékolásnak köszönhetően minimalizálja az adatvesztést.
- Masszív szerkezet, ellenáll a mechanikai sérüléseknek. Tartós kialakítás erős fonattal és alumínium házzal.

Sok eszközzel kompatibilis Az Ugreen US370 kábel rendkívül sokoldalú, köszönhetően a sok eszközzel való kompatibilitásának. Lehetővé teszi, hogy egy USB-C csatlakozóval rendelkező laptopot vagy PC-t csatlakoztasson nyomtatókhoz és szkennerekhez, mint például a Brother, Canon, Dell, Epson, Fujitsu, HP, Panasonic, Lexmark és Samsung eszközök. Továbbá, az USB-C csatlakozó Thunderbolt 3 kompatibilitása még nagyobb rugalmasságot biztosít.

Adatvédelem a legmagasabb szinten Az Ugreen US370 kábel kettős alumíniumfólia árnyékolásának köszönhetően minimalizálja az interferenciákat és az adatvesztést. Ez azt jelenti, hogy fájljai érintetlenül és zavartalanul jutnak el a célállomásra.

Gyors adatátvitel az igényeidhez Ne vesztegesd az időt várakozással! Az Ugreen US370 kábel akár 480 Mbps adatátviteli sebességet kínál, így a fájlok átvitele villámgyors. Legyen szó dokumentumok nyomtatásáról vagy fényképek szkenneléséről, mindig számíthatsz az Ugreen US370-re.

Tartósság, amire számíthatsz Az Ugreen US370 kábel hosszú távú használatra készült. Réz vezetői korrózióállók, biztosítva az állandó és hatékony vezetőképességet hosszú időn keresztül. Nem számít, milyen gyakran használod ezt a kábelt, megbízhatóan és problémamentesen fog működni.

Tartós kialakítás a mindennapi kihívásokhoz A mindennapos használathoz olyan eszközökre van szükség, amelyek megfelelnek minden kihívásnak. Az Ugreen US370 kábel erős fonattal és alumínium házzal rendelkezik. Ezek az anyagok nem csak esztétikus megjelenést biztosítanak, hanem növelik a mechanikai sérülésekkel és feszülésekkel szembeni ellenállást is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett