Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303875313 Márka: UGREEN

Ugreen US323 szögletes USB-C - USB-C PD QC kábel 60W 3A 2m - fekete


Cikkszám: 70531-ugreen | EAN/Vonalkód: 6957303875313 | Márka: UGREEN

Ugreen US323 szögletes USB-C - USB-C PD QC kábel 60W 3A 2m - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen US323 kábel szögletes USB-C / USB-C csatlakozókkal, 2 m hosszú - fekete. Az Ugreen US323 egy ergonomikus, 90 fokos kialakítású kábel - tökéletes a lelkes mobiljátékosok számára. A legfeljebb 60W gyors töltést támogató képességével, valamint a PD és QC 4.0 protokollok kombinációjával villámgyors töltést biztosít. A tartós szerkezet fonott házzal és alumínium végződésekkel ígér hosszú élettartamot, míg a 2 méteres kábelhossz egyedülálló rugalmasságot kínál mind otthon, mind útközben.

Az Ugreen US323 kábel legfontosabb előnyei:
- Kényelmes kapcsolatot biztosít szűk helyeken is. Az Ugreen US323 kábel ergonomikus, 90°-os szögű kialakítással rendelkezik.
- Valóban gyors töltést biztosít. Élvezd a villámgyors töltést legfeljebb 60W teljesítménnyel és a gyors töltési protokollok támogatásával.
- Biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot. Megerősített szerkezettel, fonott borítással és alumínium végződésekkel rendelkezik.
- Széles körű USB-C eszköz kompatibilitás. Ideértve: okostelefonok, tabletek.
- Ideális hosszúságú otthoni és utazási használatra: akár 2 méter.

Specifikáció:
- Márka: Ugreen
- Modell: US323
- Csatlakozó:
- USB-C (szögletes)
- USB-C (szögletes)
- Teljesítmény: legfeljebb 60W
- Áramerősség: 3A
- Gyors töltési szabványok támogatása: Power Delivery, Quick Charge 4.0
- Kompatibilitás: USB-C porttal rendelkező eszközök
- Anyag: alumínium ház, fonott kábel
- Hossz: 2 méter
- Szín: fekete

Ergonomikus 90 fokos szög, végtelen kényelem Az Ugreen US323 kábel 90 fokos szögű csatlakozóval tökéletes okostelefonok és tabletek játékmenetekre, ahol minden milliméter számít. Ennek köszönhetően az Ugreen US323 kényelmet és kompromisszum nélküli kényelmet nyújt. Gyors töltés, gyorsabb működés Élvezd a megszakítás nélküli tevékenységet az Ugreen US323 gyors töltésével, amelyet legfeljebb 60W teljesítmény és a legújabb PD és QC 4.0 gyors töltési protokollok támogatnak. Akár telefonszolgáltatásod pirosan kezd villogni, akár csak gyorsan fel akarod tölteni eszközödet indulás előtt, ez a kábel maximális teljesítményt nyújt minimális idő alatt. Tartósság évekre Az Ugreen US232 kábel megerősített szerkezete, fonott borítása és alumínium végei rendkívül tartósak. Megbízhatóságot és hosszú élettartamot biztosít még intenzív használat közben is. Univerzális csatlakozás Az Ugreen US323 kábel kompatibilis számos USB-C eszközzel: okostelefonok, tabletek és egyéb USB-C porttal rendelkező eszközök. Így kiküszöböli a sok különféle kábel hordozásának szükségét. Ugreen US323 kábelhossz Az Ugreen US323 kábel 2 méteres hossza szabadságot és rugalmasságot biztosít bármilyen helyzetben. Akár otthon, akár munkahelyen, akár úton van, ez a kábel mindig hozzáférést biztosít a töltéshez és az adatátvitelhez, bárhol is vagy.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett