Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941876213108 Márka: UGREEN

Ugreen US316 15310 USB-C / USB-C PD kábel 100W 1m - zöld


Cikkszám: 15310-ugreen | EAN/Vonalkód: 6941876213108 | Márka: UGREEN

Ugreen US316 15310 USB-C / USB-C PD kábel 100W 1m - zöld


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

4000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen US316 15310 kábel USB-C / USB-C PD csatlakozókkal, akár 100 W teljesítménnyel és 1 m hosszúsággal - zöld

Az Ugreen US316 kábel nem csak a gyors töltést teszi lehetővé akár 100W teljesítménnyel, hanem az adatszinkronizálást is akár 480 Mbps sebességgel. Az USB-C csatlakozók, mint a leguniverzálisabb portok, több száz eszközhöz illeszkednek: okostelefonoktól (beleértve az iPhone 15-öt is) laptopokig és tabletekig. A kábel szilárd szerkezete ónbevonatú réz vezetékkel és alumínium házzal, valamint erős fonattal biztosítja a tartósságot és megbízhatóságot.

Műszaki adatok:
- Márka: Ugreen
- Modell: US316 15310
- Csatlakozók:
- USB-C (férfi)
- USB-C (férfi)
- USB szabvány: 2.0
- Maximális teljesítmény: 100W
- Maximális áramerősség: 5A
- Anyag: ónbevonatú réz, alumínium ötvözet, nejlon
- Hossz: 1 m
- Szín: zöld

Az Ugreen US316 kábel legfontosabb előnyei:
- Rendkívül univerzális. Az USB-C csatlakozók széles körű eszközökhöz illeszkednek, okostelefonoktól laptopokig.
- Gyors töltést biztosít az eszközök számára. A Power Delivery 3.0, Quick Charge 4.0 és FCP protokollok támogatásának köszönhetően a kábel akár 100W teljesítménnyel is képes laptopokat tölteni.
- Pillanatok alatt lehetőséget nyújt az adatszinkronizálásra. Akár 480 Mbps sebességgel gyorsan átvihetők fájlok az eszközök között.
- Védelmet nyújt eszközeinek. A többrétegű belső árnyékolás megakadályozza az interferenciát és biztosítja a csatlakozás stabilitását.
- Masszív és tartós. Az alumínium ház és az erős fonat ellenáll a mechanikai sérüléseknek.

Univerzalitás minden eszközhöz
Egy kábel, amely sok másikat helyettesít, megbízhatóságot és kényelmet biztosítva? Ez az Ugreen US316. Az USB-C csatlakozók rendkívül univerzálisak: okostelefonokhoz, tabletekhez és laptopokhoz is illeszkednek. Ez a megoldás mindenkinek, aki értékeli a funkcionalitást és a praktikusságot.

Gyors töltés új szinten
Az Ugreen US316 kábel segítségével az eszközei töltése villámgyors lesz. A Power Delivery 3.0, Quick Charge 4.0 és FCP technológiák támogatásának köszönhetően akár 100W teljesítménnyel is töltheti a laptopjait. Ez azt jelenti, hogy készülékei mindig készen állnak lesznek a használatra, hosszú várakozási idők nélkül.

Villámgyors adatszinkronizálás
A nagy fájlok átvitele a készülékek között soha nem volt könnyebb. Az Ugreen US316 akár 480 Mbps sebességet kínál, ami gyors adatátvitelt tesz lehetővé. Ez biztosítja a zökkenőmentes és hatékony működést filmek, fényképek vagy dokumentumok másolásakor.

Stabilitás és védelem eszközei számára
Felejtse el a problémákat a töltés vagy adatátvitel közbeni megszakításokkal. Az Ugreen US316 kábel többrétegű belső árnyékolással van ellátva, amely minimalizálja az elektromágneses interferenciát. Ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy eszközei védve vannak és a kapcsolat stabil és megbízható marad.

Elsődleges a tartósság
Az Ugreen US316 kábel tervezésénél a tartósság volt a legfontosabb szempont. Az alumínium ház és az erős fonat ellenáll a mechanikai sérüléseknek, mint például a hajlítás vagy kopás. Ez egy kábel, amely a legnehezebb használati körülményeket is bírja.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett