Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303875238 Márka: UGREEN

Ugreen US304 70523 USB-C / Lightning MFi kábel 1m - ezüst


Cikkszám: 70523-ugreen | EAN/Vonalkód: 6957303875238 | Márka: UGREEN

Ugreen US304 70523 USB-C / Lightning MFi kábel 1m - ezüst


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen US304 70523 Kábel USB-C / Lightning Csatlakozókkal MFi Tanúsítvánnyal 1m - Ezüst

Az Ugreen US304 70523 kábel USB-C és Lightning csatlakozókkal megbízható társ az iPhone, iPad és iPod készülékekhez. Az MFi tanúsítványnak köszönhetően biztos lehet benne, hogy a legmagasabb minőségi és biztonsági szabványoknak felel meg. A gyors töltés akár 3A áramerősséggel és az akár 480 Mbps adatátvitel ideális megoldást nyújt minden Apple felhasználó számára. Az alumínium ház és a nejlon fonat hosszú élettartamot és tartósságot biztosít, így tökéletes választás mindennapi használatra.

Specifikáció:
- Márka: Ugreen
- Modell: US304 70523
- Csatlakozó típusa: USB-C (férfi), Lightning (férfi)
- USB szabvány: USB 2.0 Hi-Speed
- Adatátvitel: akár 480 Mb/s
- Tanúsítvány: MFi
- Hossz: 1m
- Szín: Ezüst

Fő előnyök:
- Gyors és hatékony töltést tesz lehetővé. Az akár 3A áramerősség és a Power Delivery technológia garantálja az optimális töltést a legújabb szabványoknak megfelelően.
- Gyors adatátvitelt biztosít akár 480 Mbps sebességgel. A magas adatátviteli sebesség lehetővé teszi a hatékony fájlátvitelt.
- Intenzív használatot is kibír. Az alumínium ház és a nejlon fonat növeli a kábel tartósságát.
- Kompatibilis Apple eszközökkel, mint az iPhone, iPad és iPod. Sokoldalú kiegészítő az Apple felhasználók számára.
- Az MFi tanúsítvány biztosítja a mindennapi használat biztonságát és megbízhatóságát. A kábel minden Apple követelménynek megfelel, ezáltal biztosítva az optimális teljesítményt és védelmet az eszközeinek.

Gyors és hatékony töltés
Az Ugreen US304 USB-C / Lightning kábel akár 3A áramerősséget biztosít, így gyorsan töltheti készülékeit. A Power Delivery technológiának köszönhetően a kábel hatékony és biztonságos töltést biztosít, amely megfelel az Apple szabványainak. Akár gyorsan szeretné feltölteni iPhone-ját vagy iPadjét, ez a kábel tökéletesen fog működni.

Hatékony adatátvitel
Az akár 480 Mbps adatátvitel lehetővé teszi a fájlok gyors és zökkenőmentes átvitelét az eszközök között. Az Ugreen US304 USB-C / Lightning kábel hatékony adat szinkronizálást biztosít, ami különösen fontos a mindennapi használat során. Így könnyedén kezelheti fájljait felesleges késedelem nélkül.

Tartós konstrukció
Az alumínium ház és a nejlon fonat kivételesen tartóssá és mechanikai sérülésekkel szemben ellenállóvá teszi a kábelt. A gyártás során használt szilárd anyagok biztosítják a hosszú távú használatot kopás nélkül.

Kompatibilitás Apple eszközökkel
Az Ugreen US304 USB-C / Lightning kábel teljes mértékben kompatibilis iPhone, iPad és iPod készülékekkel. Ez a tökéletes megoldás minden olyan felhasználó számára, aki megbízható kiegészítőt keres Apple eszközeihez.

Használati biztonság
Az MFi tanúsítvány a biztonság és megbízhatóság garanciája. Az Ugreen US304 kábel minden Apple szabványnak megfelel, ami azt jelenti, hogy anélkül használhatja, hogy aggódnia kellene eszközei károsodása miatt. Ez biztosítja, hogy a legmagasabb minőségű kiegészítőt használja.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett