Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303861538 Márka: UGREEN

Ugreen US290 60153 USB-A / micro USB 2.4A kábel 2m - fehér


Cikkszám: 60153-ugreen | EAN/Vonalkód: 6957303861538 | Márka: UGREEN

Ugreen US290 60153 USB-A / micro USB 2.4A kábel 2m - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen US290 60153 kábel USB-A / micro USB csatlakozókkal, 2.4A áramerősséggel, 2 m hosszúságban - fehér színben

Az Ugreen US290 kábel nemcsak funkcionális, hanem szilárd kialakításának köszönhetően hosszú távú megbízhatóságot garantál. Ezzel a kábellel 2.4A maximális teljesítménnyel tölthet fényképezőgépeket, régebbi telefonmodelleket, zenelejátszókat vagy e-könyv olvasókat. A gyors, akár 480 Mbps adatátvitel biztosítja a készülékei hatékony szinkronizálását.

Specifikáció:
- Márka: Ugreen
- Modell: Ugreen US290 60153
- Csatlakozó típusa: USB-A (férfi), micro USB (férfi)
- Max. áramerősség: 2.4A
- Hossz: 2m
- Szín: fehér

Az Ugreen US290 kábel legfontosabb előnyei:
- Gyors és biztonságos töltést tesz lehetővé különböző eszközök számára. A kábel hatékony tápellátást biztosít (max. 2.4A) fényképezőgépek, régebbi telefonok, zenelejátszók és e-könyv olvasók számára.
- 480 Mbps sebességű adatátvitelt biztosít. Ez a funkció lehetővé teszi a fájlok zökkenőmentes átvitelét az eszközök között késedelem nélkül.
- A hosszabbított csatlakozó védő kialakítása növeli a kábel élettartamát. A kábel és a dugó közötti megerősítés további védelmet nyújt a mechanikai sérülések ellen.
- Szilárd alumínium ház és nejlon fonat teszi a kábelt ellenállóvá a sérülésekkel szemben. Ezek az anyagok garantáltan hosszú távú használhatóságot biztosítanak még nehéz körülmények között is.
- Oxigénmentes rézmagot tartalmaz, amely stabil és megbízható kapcsolatot biztosít. A többrétegű árnyékolás további védelmet nyújt a zavarok és jelvesztés ellen.

Hatékony eszköztöltés

Az Ugreen US290 kábellel történő töltés tiszta élvezet. Ez a kábel lehetővé teszi, hogy gyorsan feltöltse fényképezőgépét, régebbi típusú telefonját, zenelejátszóját vagy e-könyv olvasóját.

Hatékony adat szinkronizálás

Az Ugreen US290 kábellel az adatátvitel rendkívül gyors és kényelmes. A 480 Mbps sebességű adatátvitel lehetővé teszi a fájlok hatékony átvitelét különböző eszközök között. Akár fényképeket szeretne letölteni a fényképezőgépből, zenét a lejátszóból, akár e-könyveket az olvasóból, minden késedelem nélkül történik meg.

Tartósság a megerősített csatlakozónak köszönhetően

Az Ugreen US290 kábel megerősített csatlakozóval rendelkezik, amely további tartósságot biztosít. A védőcsatlakozó kialakítása a kábelt ellenállóvá teszi a mechanikai sérülésekkel szemben, így jelentősen meghosszabbítja annak élettartamát. A kábel még intenzív használat mellett is megbízhatóan fog működni.

Szilárd alumínium ház és nejlon fonat

Az Ugreen US290 kábel alumínium háza és nejlon fonata garantálja a tartósságot és a sérülésekkel szembeni ellenállást. Ezek az anyagok nemcsak elegáns megjelenést, hanem rendkívüli tartósságot is biztosítanak. Még gyakori fel- és lecsévélés után is a kábel megőrzi tulajdonságait, így megbízható partner marad a mindennapi használat során.

Megbízható kapcsolat az oxigénmentes rézmaggal

Az oxigénmentes rézmag stabil és megbízható kapcsolatot garantál. A többrétegű árnyékolás további védelmet biztosít a zavarok ellen, és tiszta, torzításmentes jelet nyújt. Ennek köszönhetően az Ugreen US290 kábel nemcsak hatékonyan tölti fel az eszközöket, hanem a továbbított adatok magas minőségét is biztosítja.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett