Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303861521 Márka: UGREEN

Ugreen US290 60152 USB-A / micro USB kábel 2.4A 1.5m - fehér


Cikkszám: 60152-ugreen | EAN/Vonalkód: 6957303861521 | Márka: UGREEN

Ugreen US290 60152 USB-A / micro USB kábel 2.4A 1.5m - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen US290 60152 kábel USB-A / micro USB csatlakozókkal, 2.4A áramerősséggel, 1.5 m hosszúsággal - fehér

Az Ugreen US290 kábel nem csak funkcionális, hanem szilárd szerkezettel is rendelkezik, amely garantálja a hosszú távú megbízhatóságot. Ennek a kábelnek köszönhetően kamerákat, régebbi telefonokat, zenelejátszókat vagy e-book olvasókat tölthetsz maximális 2.4A teljesítménnyel. A gyors adatátvitel akár 480 Mbps sebességgel biztosítja az összes eszköz hatékony szinkronizálását.

Specifikáció:
- Márka: Ugreen
- Modell: Ugreen US290 60152
- Csatlakozó típusa: USB-A (férfi), micro USB (férfi)
- USB szabvány: USB 2.0 Hi-Speed
- Adatátvitel: akár 480Mb/s
- Maximális áramerősség: 2.4A
- Anyag: alumínium + nejlon + TPE
- Hosszúság: 1.5m
- Szín: fehér

Az Ugreen US290 kábel legfontosabb előnyei:
- Gyorsan és biztonságosan tölti a különböző eszközöket. A kábel hatékony áramellátást tesz lehetővé (max. 2.4A) kamerák, régebbi telefonok, zenelejátszók és e-book olvasók számára.
- Hatékonyan szinkronizálja az adatokat akár 480 Mbps sebességgel. Ez a funkció lehetővé teszi a fájlok zökkenőmentes átvitelét az eszközök között késlekedés nélkül.
- A hosszabbított csatlakozó védő kialakítása növeli a kábel élettartamát. A kábel és a dugó közötti megerősítés további védelmet nyújt a mechanikai sérülések ellen.
- A masszív alumínium ház és a nejlon fonat extrém ellenállóvá teszik a kábelt. Ezek az anyagok garantálják a hosszú távú használatot még nehéz körülmények között is.
- Oxigénmentes rézmagot tartalmaz, amely biztosítja a stabil és megbízható kapcsolatot. A többrétegű árnyékolás további védelmet nyújt a zavarások és a jelvesztés ellen.

Hatékony eszköztöltés

Az Ugreen US290 kábel segítségével az eszközeid töltése egyszerű és gyors. Ez a kábel lehetővé teszi egy kamera, egy régebbi telefonmodell, egy zenelejátszó vagy egy e-book olvasó gyors töltését.

Hatékony adat szinkronizálás

Az Ugreen US290 kábel adatátvitele extrém gyors és kényelmes. Akár 480 Mbps sebességgel hatékonyan átviheted a fájlokat a különböző eszközök között. Akár fényképeket szeretnél letölteni a kameráról, zenéket a lejátszóról vagy e-könyveket az olvasóról, minden késedelem nélkül megtörténik.

Tartósság a megerősített csatlakozóval

Az Ugreen US290 kábel erősített csatlakozóval rendelkezik, amely extra tartósságot biztosít. A védő csatlakozó kialakítása mechanikai sérülésekkel szemben ellenállóvá teszi a kábelt, ami jelentősen növeli az élettartamát. A kábel még intenzív használat mellett is megbízható marad.

Erős alumínium ház és nejlon fonat

Az Ugreen US290 kábel alumínium háza és nejlon fonata garantálja a tartósságot és a sérülésekkel szembeni ellenállóságot. Ezek az anyagok nem csak elegánssá, hanem extrém tartóssá is teszik a kábelt. A gyakori tekerés és kitekerés után is megőrzi tulajdonságait, így mindennapi használatra megbízható partnerként szolgál.

Megbízható kapcsolat az oxigénmentes réz magnak köszönhetően

Az oxigénmentes rézmag stabil és megbízható kapcsolatot biztosít. A többrétegű árnyékolás további védelmet nyújt a zavarások ellen, így tiszta és torzítatlan jelet biztosít. Az Ugreen US290 kábel nem csak hatékonyan tölti az eszközöket, hanem a magas minőségű adattovábbítást is biztosítja.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett