Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303861514 Márka: UGREEN

Ugreen US290 60151 USB-A / micro USB 2.4A kábel 1m - fehér


Cikkszám: 60151-ugreen | EAN/Vonalkód: 6957303861514 | Márka: UGREEN

Ugreen US290 60151 USB-A / micro USB 2.4A kábel 1m - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen US290 60151 kábel USB-A / micro USB csatlakozókkal, 2.4A áramerősség, 1 m hosszúság - fehér. Az Ugreen US290 kábel nemcsak funkcionális, hanem szilárd kialakítású is, amely hosszú távú megbízhatóságot garantál. Ennek a kábelnek a segítségével kamerákat, régebbi telefonokat, zenelejátszókat vagy e-könyv olvasókat tölthetsz maximális 2.4A teljesítménnyel. Gyors adatátvitel akár 480 Mbps sebességgel biztosítja az eszközök hatékony szinkronizációját.

Műszaki adatok:
- Márka: Ugreen
- Modell: Ugreen US290 60151
- Csatlakozó típusa: USB-A (férfi), micro USB (férfi)
- USB szabvány: USB 2.0 Hi-Speed
- Adatátvitel: akár 480Mb/s
- Maximális áramerősség: 2.4A
- Anyag: alumínium + nejlon + TPE
- Hossz: 1m
- Szín: fehér

Az Ugreen US290 kábel legfontosabb előnyei:
- Gyors és biztonságos töltést tesz lehetővé különböző eszközök számára. A kábel hatékony áramellátást biztosít (max 2.4A) kamerák, régebbi telefonok, zenelejátszók és e-könyv olvasók számára.
- Hatékony adat szinkronizálás akár 480 Mbps sebességgel. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen átvihess fájlokat az eszközök között, elkerülve a felesleges késéseket.
- A megerősített csatlakozó tervezése megnöveli a kábel élettartamát. A kábel és a dugó közötti megerősítés további védelmet nyújt a mechanikai sérülésekkel szemben.
- A szilárd alumínium ház és nejlonfonat rendkívül ellenállóvá teszi a kábelt a sérülésekkel szemben. Ezek az anyagok garantálják a hosszú távú használatot még nehéz körülmények között is.
- Oxigénmentes rézmagja stabil és megbízható kapcsolatot biztosít. A többrétegű árnyékolás további védelmet nyújt a zavarok és jelvesztés ellen.

Hatékony eszköztöltés
Az Ugreen US290 kábel használata élvezetes. Ez a kábel lehetővé teszi egy kamera, régebbi telefon modell, zenelejátszó vagy e-könyv olvasó gyors töltését.

Hatékony adat szinkronizálás
Az Ugreen US290 kábel adatátvitele rendkívül gyors és kényelmes. Akár 480 Mbps sebességgel hatékonyan átviheted a fájlokat különböző eszközök között.

Tartósság megerősített csatlakozóval
Az Ugreen US290 kábel megerősített csatlakozóval rendelkezik, amely további tartósságot biztosít. A védő csatlakozó kialakításának köszönhetően a kábel ellenáll a mechanikai sérüléseknek, ezáltal jelentősen meghosszabbítva az élettartamát.

Szilárd alumínium ház és nejlonfonat
Az Ugreen US290 kábel háza alumíniumból készült és nejlonfonat borítja, amely garantálja a tartósságot és az ellenállóságot a sérülésekkel szemben.

Megbízható kapcsolat az oxigénmentes rézmaggal
Az oxigénmentes rézmag garantál egy stabil és megbízható kapcsolatot. A többrétegű árnyékolás további védelmet biztosít a zavarok ellen, így az Ugreen US290 kábel nemcsak hatékonyan tölti az eszközöket, hanem biztosítja az átviteli adatok magas minőségét is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett