Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303861316 Márka: UGREEN

Ugreen US288 60131 USB-A / USB-C QC 3.0 3A 1m kábel - fehér


Cikkszám: 60131-ugreen | EAN/Vonalkód: 6957303861316 | Márka: UGREEN

Ugreen US288 60131 USB-A / USB-C QC 3.0 3A 1m kábel - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az Ugreen US288 60131 kábel USB-A / USB-C csatlakozókkal és Quick Charge 3.0 szabvánnyal, 1 m hosszú - fehér. Az Ugreen US288 kábellel érezni fogod az eltérést a mindennapi eszközhasználatban. Az impresszív, akár 480 Mbps adatátviteli sebességnek és a gyors 3A töltésnek köszönhetően időt takarítasz meg és megbízhatóságot nyersz. Az Ugreen US288 több rétegű árnyékolással és egy 56kΩ pull-up ellenállással rendelkezik, hogy teljes védelmet nyújtson a túlterhelés ellen. A masszív alumínium konstrukció és tartós nylon fonat garantálják a hosszú távú használatot. A kábel támogatja a QC 3.0, AFC és FCP technológiákat is, így rendkívül sokoldalú és kompatibilis sok eszközzel.

Specifikáció:
- Márka: Ugreen
- Modell: Ugreen US288 60131
- Csatlakozók:
- USB-A
- USB-C
- Funkciók: adatátvitel/töltés
- USB szabvány: USB 2.0 (480Mb/s)
- Anyag: alumínium + nylon + TPE
- Áram: 3 A (max)
- Hossz: 1 m
- Szín: fehér

Az Ugreen US288 kábel legfontosabb előnyei:
- Növeli a munka hatékonyságát a gyors adatátvitelnek köszönhetően. Az adatátvitel sebessége akár 480 Mbps is lehet.
- Csökkenti az eszközök töltési idejét. Támogatja a 3A gyors töltést és a QC 3.0, AFC és FCP szabványokat.
- Védi az eszközöket a túltöltéstől. 56kΩ pull-up ellenállással van felszerelve a túltöltés elleni védelem érdekében.
- Stabil kapcsolatot biztosít. Magas minőségű, ónnal bevont oxigénmentes rézből készült.
- Ellenáll a mechanikai sérüléseknek. Alumínium házzal és nylon fonattal rendelkezik.

Gyors adatátvitel, amely változást hoz Az Ugreen US288 kábel lehetővé teszi az akár 480 Mbps sebességű adatátvitelt, amely lehetővé teszi a fájlok, fényképek és videók gyors átvitelét az eszközök között. Ennek köszönhetően nem kell többé értékes perceket pazarolnod a hosszú várakozásokra - minden gyorsan történik, és arra koncentrálhatsz, ami igazán fontos.

Sokoldalúság az eszközeid töltésében Az Ugreen US288 támogatja a 3A teljesítményű gyors töltést, amely jelentősen lerövidíti eszközeid töltési idejét. Mostantól egy szempillantás alatt feltöltheted okostelefonodat vagy tabletedet, így több időd marad kedvenc alkalmazásaid és játékaid használatára. Az Ugreen US288 kábel támogatja továbbá a QC 3.0, AFC és FCP technológiákat, így rendkívül sokoldalú a különféle eszközök töltésében.

Védelem, ami nyugalmat biztosít Az Ugreen US288 kábel egy 56kΩ pull-up ellenállással van felszerelve, amely további védelmet nyújt a túltöltés ellen. Ennek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy eszközeid biztonságban vannak még intenzív használat során is. Ez különösen fontos, ha drága felszerelést használsz, ami különleges gondoskodást igényel.

Stabilitás a minőségi kivitelezésnek köszönhetően A kábel magja magas minőségű, ónozott oxigénmentes rézből készült, amely garantálja a stabil és megbízható kapcsolatot. Akár adatátvitelt végzel, akár eszközt töltesz, számíthatsz a megbízhatóságra és a magas teljesítményre.

Tartósság, amire számíthatsz Az Ugreen US288 kábel masszív konstrukcióval rendelkezik - az alumínium ház és a nylon fonat kivételes tartósságot és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállást biztosít. Még a legigényesebb körülmények között is megőrzi funkcionalitását hosszú időn keresztül.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett