Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303861224 Márka: UGREEN

Ugreen US287 60122 USB-A / USB-C 3A kábel 1,5m - fehér


Cikkszám: 60122-ugreen | EAN/Vonalkód: 6957303861224 | Márka: UGREEN

Ugreen US287 60122 USB-A / USB-C 3A kábel 1,5m - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az Ugreen US287 60122 kábel USB-A / USB-C csatlakozókkal rendelkezik, 3A áramerősséggel és 1,5 m hosszúsággal - fehér színben. Kíváncsi vagy, melyik kábelt válaszd eszközöd töltéséhez és szinkronizálásához? Az Ugreen US287 kábel sokoldalú választás, amely minden igényedet kielégíti. Ennek köszönhetően akár 480 Mbps adatátviteli sebességgel töltheted okostelefonjaidat vagy táblagépeidet. A kábel támogatja a QC 3.0, AFC és FCP gyors töltést, mely gyors és hatékony töltést biztosít. Oxigénmentes réz alapú kialakításának, belső árnyékolásának és 56kΩ ellenállásának köszönhetően védi az eszközöket a túlterheléstől, és a nejlonfonat növeli a kábel tartósságát és ellenállóságát a károsodással szemben.

Specifikáció:
- Márka: Ugreen
- Modell: Ugreen US287 60122
- Csatlakozók:
- USB-A 2.0
- USB-C
- Funkciók: töltés/adatátvitel
- Áramerősség: 3 A
- Hosszúság: 1,5 m
- Szín: fehér

Az Ugreen US287 kábel legfontosabb előnyei:
- Töltheted vele számos eszközödet. Az univerzális USB-A és USB-C csatlakozóknak köszönhetően az Ugreen US287 kábel kompatibilis számos eszközzel, mint például okostelefonok és táblagépek.
- Gyors adatátvitelt biztosít. Az adat szinkronizálási sebessége akár 480 Mbps.
- Támogatja a gyors töltést. A QC 3.0, AFC és FCP gyors töltési protokollok támogatásával gyorsan töltheted eszközeidet.
- Biztonságos használatot garantál. Az oxigénmentes réz mag és az 56kΩ védőellenállás megakadályozza a túlterhelést.
- Tartós és ellenálló. A kábel nejlonfonata növeli ellenállását a mechanikai sérülésekkel szemben.

Kompatibilitás számos eszközzel Az Ugreen US287 kábel valódi bajnok a sokoldalúság terén. Az USB-A és USB-C csatlakozóknak köszönhetően töltheted okostelefonjaidat, táblagépeidet vagy kisebb elektronikai eszközeidet. Nem kell többé különböző kábelekre gondolnod a különböző eszközökhöz. Egy megbízható segédeszközt nyersz, amely minden helyzetben működni fog.

Gyors adatátvitel Az akár 480 Mbps adat szinkronizálási sebesség biztosítja, hogy a fájlátvitel az eszközök között pillanatok alatt megtörténjen. Ez ideális megoldás azok számára, akik értékelik az időt és az eredményességet. Nem kell többé várnod, hogy a fotók, videók vagy dokumentumok átviteli ideje elteljen.

Gyors töltés magas szinten A legújabb gyors töltési protokollok, mint a QC 3.0, AFC és FCP, támogatásával biztosíthatod, hogy eszközeid mindig készen állnak. Ne pazarold az időt hosszú töltési időkre. Az Ugreen US287 kábel gyorsan feltölti az akkumulátorodat, hogy koncentrálhass arra, ami a legfontosabb.

Tartósság évekig Az Ugreen US287 kábel nejlonfonata kivételesen ellenálló mechanikai sérülésekkel szemben. Ez azt jelenti, hogy még intenzív használat mellett is hosszú ideig megőrzi funkcionalitását és esztétikáját.

Biztonság elsődleges Az Ugreen US287 kábel egyik legfontosabb előnye a biztonságos használat. Az oxigénmentes réz és az 56 kΩ ellenállás megvéd a túltöltéstől és a túlfeszültségtől. Biztos lehetsz benne, hogy eszközeid biztonságban vannak.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett