Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303865192 Márka: UGREEN

Ugreen US264 60519 USB-C / USB-C PD QC AFC kábel 1.5m - fehér


Cikkszám: 60519-ugreen | EAN/Vonalkód: 6957303865192 | Márka: UGREEN

Ugreen US264 60519 USB-C / USB-C PD QC AFC kábel 1.5m - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen US264 60519 kábel USB-C / USB-C csatlakozókkal a PD, QC, AFC protokollokkal, 1,5 m hosszúságban - fehér. A megfelelő kábel jelentősen javíthatja készülékeinek használatának kényelmét. Az Ugreen US264 gyors, megbízható és biztonságos. Az USB-C csatlakozóknak köszönhetően mindkét oldalon gyors töltést tesz lehetővé a legnépszerűbb eszközök, beleértve a Samsung okostelefonok, Nintendo Switch konzolok és Lenovo, Asus és Huawei laptopok számára. Ez egy kiváló választás azok számára, akik számára fontos a funkcionalitás és a megbízhatóság egyben.

Specifikáció:
- Márka: Ugreen
- Modell: Ugreen US264 60519
- Csatlakozók:
- USB-C
- USB-C
- Gyorstöltési protokollok: Power Delivery, Quick Charge, AFC
- Maximális teljesítmény: 60W
- Maximális áram: 3A
- Adatátviteli sebesség: 480 Mb/s
- Hosszúság: 1,5 m
- Anyag: PVC, TPE
- Szín: Fehér

A Ugreen US264 kábel legfontosabb előnyei:
- Gyorsan és hatékonyan tölti az eszközöket. Támogatja a Power Delivery, Quick Charge és FCP gyorstöltési protokollokat.
- Megbízható adatátvitelt biztosít. 40 MB/s sebességű adatátvitel kielégíti a legigényesebb felhasználók elvárásait.
- Véd a mechanikai sérülésektől. Masszív ABS burkolattal és további védelemmel rendelkezik a dugó és a kábel találkozásánál.
- Számos eszközzel kompatibilis. Lehetővé teszi okostelefonok, konzolok és laptopok különböző márkáinak töltését.
- Optimális töltési teljesítményt kínál - akár 60W teljesítmény és 3A áramerősség mellett.

Gyorstöltés modern protokollokkal:
A modern Power Delivery, Quick Charge és FCP töltési protokollok használatával az Ugreen US264 kábel rendkívül gyorsan és hatékonyan tölti készülékeit. Ennek köszönhetően nem kell sokáig várnia, míg okostelefonja vagy laptopja használatra kész lesz. Ideális megoldás azoknak, akik folyton úton vannak és megbízható eszközre van szükségük.

Megbízható adatátvitel:
Az Ugreen US264 kábel nem csak a gyorstöltés, hanem a megbízható adatátvitel miatt is kiemelkedő, 40 MB/s sebességgel. Ennek köszönhetően a nagy fájlok, fényképek vagy videók átvitele gyorsan és zökkenőmentesen zajlik. Nélkülözhetetlen eszköz mindenkinek, aki értékeli a gyors hozzáférést adatjaihoz.

Tartósság és védelem:
Az Ugreen US264 kábel szilárd felépítése garantálja a tartósságot. A burkolat erős ABS anyagból készült, és további védelemmel rendelkezik a dugó és a kábel találkozásánál, ami védi a kábelt a mechanikai sérülésektől. Ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy a kábel még intenzív használat mellett is ellenáll.

Univerzális kompatibilitás:
Az Ugreen US264 kábel számos népszerű eszközzel kompatibilis, beleértve a Samsung okostelefonokat, Nintendo Switch konzolokat és Lenovo, Asus és Huawei laptopokat. Ez azt jelenti, hogy különböző eszközök töltésére és adatátvitelére is használható, ami rendkívül sokoldalúvá teszi.

Optimális töltési teljesítmény:
Az Ugreen US264 kábel biztosítja az eszközei optimális töltési hatékonyságát - akár 60W teljesítményű és 3A áramerősségű töltést. Az eszközei gyorsan és hatékonyan töltődnek, anélkül, hogy túlmelegednének vagy sérülnének az akkumulátorai.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett