Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303865185 Márka: UGREEN

Ugreen US264 60518 USB-C / USB-C PD QC AFC kábel 1m - fehér


Cikkszám: 60518-ugreen | EAN/Vonalkód: 6957303865185 | Márka: UGREEN

Ugreen US264 60518 USB-C / USB-C PD QC AFC kábel 1m - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen US264 60518 kábel USB-C / USB-C csatlakozókkal PD, QC, AFC protokollokkal, 1 m hosszú - fehér. A megfelelő kábel jelentősen megváltoztathatja az eszközei használatának kényelmét. Az Ugreen US264 gyors, megbízható és biztonságos. Mindkét oldalán USB-C csatlakozókkal rendelkezik, így azonnali töltést tesz lehetővé a legnépszerűbb eszközök számára, beleértve a Samsung okostelefonokat, Nintendo Switch konzolokat, valamint a Lenovo, Asus és Huawei laptopokat. Ez kiváló választás azoknak, akik értékelik a funkcionalitást és a megbízhatóságot egyben.

Specifikáció:
- Márka: Ugreen
- Modell: Ugreen US264 60518
- Csatlakozók:
- USB-C
- USB-C
- Gyors töltési protokollok: Power Delivery, Quick Charge, AFC
- Maximális teljesítmény: 60W
- Maximális áramerősség: 3A
- Adatátviteli sebesség: 480 Mb/s
- Hossz: 1 m
- Anyag: PVC, TPE
- Szín: fehér

A Ugreen US264 kábel legfontosabb előnyei:
- Gyorsan és hatékonyan tölti az eszközöket. Támogatja a Power Delivery, Quick Charge és FCP gyors töltési protokollokat.
- Megbízható adatátvitelt biztosít. Az 40 MB/s sebességű adatátvitel a legigényesebb felhasználók elvárásainak is megfelel.
- Védelmet nyújt a mechanikai károsodások ellen. Masszív ABS házzal rendelkezik és további védelem található a csatlakozó és a kábel közötti kapcsolatnál.
- Számos eszközzel kompatibilis. Okostelefonok, konzolok és laptopok töltését is lehetővé teszi különböző márkák esetében.
- Optimális töltési teljesítményt kínál - akár 60W teljesítmény és 3A áramerősség mellett.

Gyors töltés modern protokollokkal
A modern Power Delivery, Quick Charge és FCP töltési protokollok alkalmazásának köszönhetően az Ugreen US264 kábel gyorsan és hatékonyan tölti az eszközeit. Ennek köszönhetően nem kell sokáig várnia, amíg az okostelefon vagy a laptop munkára kész lesz. Ez ideális megoldás azok számára, akik állandóan úton vannak és megbízható felszerelésre van szükségük.

Megbízható adatátvitel
Az Ugreen US264 kábel nemcsak gyors töltést, hanem megbízható adatátvitelt is biztosít 40 MB/s sebességgel. Ennek köszönhetően a nagy fájlok, fényképek vagy videók átvitele gyorsan és zökkenőmentesen történik. Ez elengedhetetlen eszköz mindenkinek, aki értékeli a gyors hozzáférést az adataihoz.

Tartósság és védelem
Az Ugreen US264 kábel szilárd konstrukciója garantálja a tartósságot. Az ABS-ből készült ház és a csatlakozó és a kábel közötti kapcsolat további védelme megóvja a kábelt a mechanikai károsodásoktól. Ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy a kábel intenzív használat mellett is kitart.

Univerzális kompatibilitás
Az Ugreen US264 kábel sok népszerű eszközzel kompatibilis, beleértve a Samsung okostelefonokat, Nintendo Switch konzolokat, valamint a Lenovo, Asus és Huawei laptopokat. Ez azt jelenti, hogy különböző eszközök töltésére és adatátvitelére is használhatja, így rendkívül sokoldalú.

Optimális töltési teljesítmény
Az Ugreen US264 kábel biztosítja az eszközei optimális töltési hatékonyságát - akár 60W teljesítmény és 3A áramerősség mellett. Az eszközei gyorsan és hatékonyan töltődnek, anélkül hogy túlmelegednének vagy károsítanák az akkumulátort.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett