Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303888115 Márka: UGREEN

Ugreen US241 USB-C 2.0 - USB-B kábel 1 m - fekete


Cikkszám: 80811-ugreen | EAN/Vonalkód: 6957303888115 | Márka: UGREEN

Ugreen US241 USB-C 2.0 - USB-B kábel 1 m - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen US241 kábel USB-C 2.0 és USB-B csatlakozókkal, 1 m hosszú

Az Ugreen US241 ideális megoldás azoknak, akik megbízható és hatékony módot keresnek nyomtatójuk modern eszközökkel való összekapcsolására. Stabilitást és sebességet biztosít, amelyek elengedhetetlenek a mindennapi munka során, legyen szó dokumentumokról vagy fényképekről. Felhasználóbarát és tartósságra tervezték.

Az Ugreen US241 kábel legfontosabb előnyei:

- Lehetővé teszi a nyomtató egyszerű és gyors csatlakoztatását más eszközökhöz. Az Ugreen US241 kábel USB-B és USB-C csatlakozókkal rendelkezik.
- Nagy adatátviteli sebességet biztosít. Gyors adatátvitel elengedhetetlen nagy dokumentumok vagy fényképek nyomtatásakor.
- Univerzális kompatibilitást kínál. Sokoldalú megoldást nyújt különféle igényekhez.
- Tartós és megbízható. Magas minőségű anyagokból készült, amely hosszú élettartamot és stabil kapcsolatot garantál.
- Nincs szükség illesztőprogramok vagy szoftverek telepítésére. A kábel Plug and Play módban működik.

Specifikáció:
- Márka: Ugreen
- Modell: US241
- Csatlakozók:
- USB-C
- USB-B
- USB szabvány: USB 2.0
- Adatátvitel: akár 480 Mb/s
- Kábel hossza: 1 m
- Fekete szín

Gyorsan csatlakoztatja a nyomtatót a számítógéphez

Az Ugreen US241 kábel lehetővé teszi egy USB-B nyomtató zökkenőmentes csatlakoztatását USB-C eszközökhöz, mint például laptopokhoz vagy asztali számítógépekhez. Ennek köszönhetően élvezhetjük a gyors eszközcsatlakoztatás előnyét anélkül, hogy további adapterekre lenne szükség. Ez különösen hasznos otthoni irodákban és kisvállalkozásokban. Válaszd az Ugreen US241 kábelt - és ne várj a nyomtatásra!

Nagy adatátviteli sebesség az Ugreen US241 kábel egyik előnye - ez rendkívül fontos nagy dokumentumok vagy kiváló minőségű fényképek nyomtatásakor. Akár 480 Mbps adatátviteli sebességet kínál, ami jelentősen csökkenti a nyomtatásra várakozási időt. Az Ugreen kábel jó választás mind a professzionális, mind a hobbifelhasználók számára.

Univerzális kompatibilitás

Az Ugreen US241 kábel univerzális kompatibilitást kínál, ami azt jelenti, hogy számos eszközzel használható. Széleskörű kompatibilitása a különféle USB-C nyomtatók és eszközök esetén sokoldalú kábelt nyújt számos alkalmazáshoz.

Tartós és megbízható Ugreen US241 kábel

Az Ugreen US241 kábel magas minőségű anyagokból készült, ami hosszú élettartamot és kapcsolat stabilitást garantál. Hosszú ideig fog szolgálni, anélkül, hogy cserére lenne szükség. Ez fontos azoknak a felhasználóknak, akik értékelik a megbízható és tartós termékeket.

Plug and print

Az Ugreen US241 egyszerű "Plug & Play" telepítést kínál, ami azt jelenti, hogy nincs szükség további illesztőprogramokra vagy szoftverekre a működéshez. Ez fontos azok számára, akik nem rendelkeznek műszaki ismeretekkel, vagy egyszerűen a gyorsaságot és könnyű telepítést értékelik.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett